Krém na dezert s vejci - vařit?

Od: Datum: 21.01.13 19:30 odpovědí: 4 změna: 21.01.13 20:55

Dobrý den, prosím vás když si chci udělat krém na dezert a mezi suroviny patří také vajíčka. Musí se krém uvařit? Nebo stačí jen smíchat?


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.01.13 19:38
avatar

Záleží na tom nakolik vejcím věříte, pokud ne tak var neuškodí.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.01.13 19:38

do krémů se používají většinou syrová vajíčka

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.01.13 19:54
avatar
takovy krem asi ani neznam. znam jen varene, kde se pridava zloutek popr polevy, krem ne. Zkuste pridat odkaz o co jde.
Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.01.13 20:55
avatar

Žloutek se většinou přidává do studeného máslového nebo nastavovaného krému. Celá vajíčka se v některých receptech šlehají v horké vodní lázni a vychladlé zašlehávají do másla. Když vložíte sem recept, tak dostanete kvalitnější radu.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.