Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni. Chtěla jsem se zeptat, jestli by jste mi někdo nemohl poradit nějakou sadu na gelové nehty. Nechci drahou, ale zas aby byla kvalitní. Chci to jen pro svoji domácí potřebu. Představuji si za ní dát maximálně tak 1500,-. Co jsem koukala na net, tak se dají sehnat i levnější. Jen nevím, jestli do toho mám jít. Koukala jsem např. na tyto stránky tak to prosím ohodnoťte a dejte mi vědět.
Ta poslední mě zaujala nejvíce. Děkuju
V těch zkušebních sadách myslím nejsou moc kvalitní gely..já bych koupila nějakou uv lampu a jednofázový čirý(nebo růžový) gel jestli jsi začátečník a jěště bych doporučila gel který je hustší protože pak nestéká a neloupe se samožřejmě nějaký štěteček a zdobení podle fantazie..
a mohla by být lampa jako například tahle? cosmopolitus.com/...
Záleží i na ceně té lampy? Já jsem totiž našla i třeba lampu jen za necelých 400 Kč. Tak nevím, jestli bych tomu mohla věřit. Nechci kupovat zas nějakou drahou
Ahoj, lampu určitě čtyřzářivkovou, doporučila bych ti tuhle: shop.belleilone.cz/... je za dobrou cenu, i se zářivkami, ze stejného eshopu si beru i gely, doporučuji charbonne nebo belleilone, u belleilone nabízejí i vzorky gelů 5ml za dobrou cenu, tak můžeš vyzkoušet a uvidíš, jak se ti s tím bude pracovat. Když ti nebudou vyhovovat, tak aspoň nedáš plno kaček za velké balení a můžeš zkoušet dál, klidně se podívej i po ostatních eshopech, co nabízejí, možná mají taky vzorečky... zatím jsem neviděla. Jinak ještě k té lampě, existují i jednozářivkové nebo dvouzářivkové, záleží na tobě, kolik času tomu chceš věnovat, čtyřzářivková vypaluje nehty nejrychleji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.