Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho necháváte rychlokvašky kvasit

Od: haanii odpovědí: 3 změna:

Tak jsem naložila dle receptu který zde byl uveden močáky., ale nevím jak dlouho je nechat kvasit,aby byly dobré. Mám je naložené od soboty.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

med®
26.07.10 14:20
hodnocení

0x

1 týden

lidus*
hodnocení

0x

podle toho jak je teplo, zhruba 1 týden, ochutnáváme průběžně.

hodnocení

0x

Když jsem se ptala na množství soli, přidala jsem ještě skrojek z chleba, postavila jsem sklenici na hluboký talíř (protože se okurky nafouknou a voda vytéká ven), přikryla malým talířkem a to celé jsem postavila na kredenc. Tam je nejtepleji. V úterý 20.7. A v sobotu se už daly. Bylo teplo. A taky jsem z toho v so vybrala ten chleba.:D A dnes jsem je vysypala všecky do dřezu, opláchla a naskládala do krabice a svařila novou vodu se solí. Té soli méně než 40 g/l a kousek nového kopříku a do ledničky. Tam vydrží až do úplného snězení .;)Ať se vám podaří!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]