Nejste přihlášen/a.
Tak jsem naložila dle receptu který zde byl uveden močáky., ale nevím jak dlouho je nechat kvasit,aby byly dobré. Mám je naložené od soboty.
Když jsem se ptala na množství soli, přidala jsem ještě skrojek z chleba, postavila jsem sklenici na hluboký talíř (protože se okurky nafouknou a voda vytéká ven), přikryla malým talířkem a to celé jsem postavila na kredenc. Tam je nejtepleji. V úterý 20.7. A v sobotu se už daly. Bylo teplo. A taky jsem z toho v so vybrala ten chleba.:D A dnes jsem je vysypala všecky do dřezu, opláchla a naskládala do krabice a svařila novou vodu se solí. Té soli méně než 40 g/l a kousek nového kopříku a do ledničky. Tam vydrží až do úplného snězení .Ať se vám podaří!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.