Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký krém na akné na předpis?

Od: tamca* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jaký krém na předpis(antibiotikový) je nejlepší na akné a černé tečky?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Mě nejvíce na akné pomohl Zineryt - je to antibiotikum, není to ale krém. Je to vodička, která se smíchá s přiloženým práškem a přííííšerně to smrdí :)

luckapucka*

mě pomáhá(není na předpis volně prodejný v lékárně cca 118kč ) aknécolor jsou dva světlý a tmavý nepomáhá mi sice na černé tečky ale na akné ano

miselinka*
hodnocení

0x

Ahoj zkus Penaten krem koupis ho v lekarne je i na opruzeniny u deti a nebo pak bactroban. Hodne stesti pri leceni

zelvicka
hodnocení

0x

Ještě eryfluid,účinná látka je tam erytromycin,atb,vodička,smrdí ale pomáhá velmi dobře když se v tom nekoupeš denně;) Střídám to se zinkovou mastí,nezapomen na to,že tím jak se pereš s akné plet vysoušíš a ona o to víc produkuje maz,takže abys neša sama proti sobě;) Hodně úspěchů v tomhle nekonečným boji:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]