Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černé šaty na svatbu - hodí se to?

Od: mari* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, jdu na svatbu (jen jako host) a jsem těhotná, po přehrabání šatníku jsem našla vhodné asi jen černé šaty, cítím se v nich totiž nejlíp ze všech ostatních, avšak nevím zda můžu tuto barvu mít zrovna na svatbu? A pokud jo, tak zda můžu mít k tomu černostříbrné doplňky (náušnice a náhrdelník)? Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucinkaf*
hodnocení

5x

spoustu lidí chodí na svatbu v černém, nebere se to jako smuteční, ale jako elegantní. Pokud model nevypadá výstředně, je podle mě jedno, jakou má barvu, obzvlášť pokud je shodně skombinovaný s doplňky. Bílá vypadá třeba hezky v kombinaci s bílou. Také chodím na svatby v černém a nikdy tam nejsem sama*ua* Takže bych se nebála, vzala si pohodlné černé šaty, k tomu se hezky učesala, navoněla, jemně nalíčila, doladila nějaký ten náramek, kabelku a botky a s chutí bych vyrazila;)

mari*
hodnocení

děkuji za odpověď, udělala jste mi radost! :)

hodnocení

0x

ahoy,

myslim, ze cerna je fajn:)

hlavne si neber bile, at si te nepletou s nevestou.

nedavno jsem videl fotky znameho a nevedel jsem kdo je nevesta (ze by to byl zamer dotycne opravdu nevim), ale nehodilo se to:D

lucinkaf*

ono nemusí jít jen o bílou, stačí mít takové ty princeznovské šaty. Byla jsem na svatbě, kdy jedna slečna na sobě měla meruňkové nabírané šaty a vypadala lépe než nevěsta:D

lidus*
hodnocení

0x

Černá je dobrá, jen neví jak v ní vydržíte v těchto vedrech. Ovšem na druhou stranu, svatba u nás je spíš světlá tak aby jste v té černé nebyla mezi ostatními jako růže v trní.Určitě je lepší, volit to v čem se cítím dobře, mě osobně je celkem jedno jestli je to černá nebo bílá ale naši babku by patrně trefil šlak. To víte staří si myslí, že na svatbu světlá a na funus černá.(koktejlky se dělají víc černé než pastelové a jsou to šaty ryze slavnostní, tak proč ne?)

lidka*
hodnocení

0x

Mari, při vašem těhotenství je nejdůležitější, abyste se v šatech cítila co nejlépe. Takže bych neřešila barvu, ale pohodlí pro nastávající maminu. Snad jenom než nějaké černostříbrné šperky - bych šaty doplnila světlým lehoučkým šálem a světlými střevíčky a kabelkou. A určitě výsledný efekt nebude smutný, ale elegantní. *placni*

A cotak na černé šaty šňůru bílých perel? Myslím, že by to mohlo vypadat dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]