Nejste přihlášen/a.
Ahojte, jsem těhotná teprve pár týdnů a už mi začínají nevolnosti. Ne že bych přímo zvracela, to ještě ne, ale objevilo se nechutenství a špatně od žaludku už mi je týden... Ráno když vstanu je mi kolikrát na omdlení tak, že si musím zase lehnout... chtěla bych se zeptat, máte také takové zkušenosti? a co vám proti tomu pomáhalo...? bojím se jak to zvládnu v práci.Mám teď dva týdny volno, tak je to super, ale co až budu muset jezdit do práce? poraďte nezkušené budoucí mamince prosím!
Večer si na noční stolek připravte sušenku a snězte ji ještě než vstanete z postele. Tím se Vám rozbouřený žaludek uklidní a po chvíli budete moci vstát. Mně to pomohlo u obou těhotenství.
Pokud Vám bude nevolno i v práci během dne, nechte si vystavit neschopenku a zůstaňte alespoň pár týdnů doma. Lékař jistě nebude proti. Většinou nevolnosti do konce 3. měsíce ustoupí, tak vydržte!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.