Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na těhotenské nevolnosti?

Od: bejbyna* odpovědí: 5 změna:

Ahojte, jsem těhotná teprve pár týdnů a už mi začínají nevolnosti. Ne že bych přímo zvracela, to ještě ne, ale objevilo se nechutenství a špatně od žaludku už mi je týden... Ráno když vstanu je mi kolikrát na omdlení tak, že si musím zase lehnout... chtěla bych se zeptat, máte také takové zkušenosti? a co vám proti tomu pomáhalo...? bojím se jak to zvládnu v práci.Mám teď dva týdny volno, tak je to super, ale co až budu muset jezdit do práce? poraďte nezkušené budoucí mamince prosím!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marketa115*
hodnocení

0x

Ráno než vstanete z postele, sednětě si a zkuste vypít třeba sklenici vody, džusu, atd. Chvíli počkejte nebo si ještě lehněte a pak pomalu vstaňte. Mě to osobně pomáhalo. Jinak proti nevolnosti a nechutenství nevím, já to řešila tak, že jsem jedla na co jsem měla v té době chuť.

jana40*
hodnocení

0x

Večer si na noční stolek připravte sušenku a snězte ji ještě než vstanete z postele. Tím se Vám rozbouřený žaludek uklidní a po chvíli budete moci vstát. Mně to pomohlo u obou těhotenství.

Pokud Vám bude nevolno i v práci během dne, nechte si vystavit neschopenku a zůstaňte alespoň pár týdnů doma. Lékař jistě nebude proti. Většinou nevolnosti do konce 3. měsíce ustoupí, tak vydržte!

Mně pomohly 2-3 dětské piškoty, nachystané u postele a snězené ještě než jsem vstala.

vasilina*
hodnocení

0x

Jo,tak to je věc..já to tak měla 3x a pokaždé mi zabralo něco jiného..jednou suchý rohlík,nebo na lžičku studené kofoly,sušenka a někdy taky nic..nejhorších je 12 týdnů a pak už to bude "snad" dobré..Musíte vydržet!výsledek za to určitě stojí!*houpy*

antynka*
hodnocení

0x

Prodávají se zázvorová lízátka proti těhu nevolnostem. Mě zabrala, ale jen na pár dní... Ale i tak to byla úleva... Zaručený recept na nevolnosti neexistuje. Musíte vydržet. Ale pozitivní je, že těhu nevolnosti značí, že se mímískovi daří dobře ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]