Nejste přihlášen/a.
Zdravím, měla bych dotaz. Jsem hnědooká blondýnka (špinavá) a potřebuji se sama hezky nalíčit. Ale právě, že váhám, jaké odstíny stínů mám zvolit, aby to vypadalo MOOOOC HEZKY. Moc díky za radu
A co navstivit nejakou kosmetickou poradkyni, ktera te zadarmo nalici? Tohle nabizeji treba u Mary Kay, ukazou ti vyrobky, nalici te a pak se zeptaji jesli si chces neco z toho koupit. Nic kupovat nemusis, zavazne to neni.
no nevím, jestli ten obchod je někde v našem Královehradeckým kraji, ale díky. Ke kosmetičce se mi chodit nechce.
Asi jak kde. U nás v Brně jsem se setkala jen s tím, že každou polovinu obličeje nalíčí jinak a tak vám dají zrcátko, pokud nechcete jít domů jako indián tak to setřete vlhčenými ubrousky a když chcete, nalíčí vás za peníze a vnucují různou kosmetiku.
Asi jak kdo. Me licila kamaradka, cely oblicej a moc hezky. A i kdyby nalicila kazdou pulku jinak, ma klientka moznost si vyzkouset ruzne odstiny a zjistit (zadarmo) jestli ji to slusi nebo ne a pak se treba jinde poohlidnout po podobnych odstinech. Nikdy jsem neplatila za nic jineho, nez za zakoupenou kosmetiku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.