Nejste přihlášen/a.
Asi před 14 dny se mi začali dělat pupínky na bradě je mi 16 a nikdy před tím jsem je na bradě neměla nevíte z čeho by to mohlo být a co na to pomáhá? potřebuji se jich co nejdřív zbavit...
V 16 letech je akné jaksi normální... Možná to souvisí s mensturačním cyklem, to dosti často dojde ke zhoršení projevů akné. Pokud by toho bylo hodně, je nejlepší zajít ke kožné lékařce. Moje zkušenost je ale taková, že pupínky vyskakují v jakémkoliv věku a zrovna v tu nejnevhodnější chvíli.
opravdu - v 16 letech je to bezna vec:o) Problematicka plet se muze zlepsit pouzivanim kvalitni kometiky (urcene primo na tento typ pleti), uzivanim vitaminu na zlepseni kvality pokozky, treba Deramx je dobry. Neprospiva stres ani spatna strava (hlavne korenena jidla, cokolada, alkohol..).
Tak jak to popisuješ je problém někde v oblasti pohlavních orgánů.Myslím že by mohla pomoci obyčejná kadeřavá petržel a také ovesná kaše,ale nevím jestli Ti to bude chutnat. Možná Ti ženy na to dají nějakou babskou radu.Ono zamaskovat to nějakým krémem je také možné,ale to neřeší skutečný problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.