Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,prosím vás,nevíte někdo,proč zmizel z obchodů šampon Elseve aktivní selenium? Byl žlutý,prodával se i s přísadou mentolu,byl to jediný šampon,po kterém jsem neměl lupy.Už není v žádném obchodě(na Mladoboleslavsku jsem ho sháněl asi v deseti drogeriích a marketech..Nezná někdo nějakou alternativu k tomuto výrobku? díkec
Manžel měl také problém s lupy, zkoušeli jsme snad všechny šampony z reklam, nakonec zabral úplně jiný, kosmetika Sukhita, poradil mi to můj kadeřník a hned jsem koupila mentolový šampon a od té doby má manžel klid, žádné lupy, cena je vyšší, ale vydržel mu cca 4 měsíce..Nevím jestli se dá sehnat i na netu, zkuste vyhledat..Stojí okolo 350 Kč za 350 ml lahvičku.
Zatím nejlevnější prostředek proti lupům co znám, je kombuchový ocet zředěný vodou.V poměru 1díl octa a 5dílů vody.A tím vlasy opláchnout.Samozřejmě že koncentrace může být i vyšší ale né každý ji snese.A navíc ,kdyby se Vám to dostalo na obličej může dojít při té vyšší koncentraci i k zčervenání pokožky.
Je pravda že Elséve aktivní selenium S je nejelpší šampon proti lupům, který jsem kdy zkoušel. nepomohly ani šampony z lékárny jako nizoral, neutrogena atd.. Minulý rok jsem zavčas objednal z netu několik kusů, ale už pomalu dochází. Zdá se, že tyto šampony postupně mizí i e-shopů. Jako varianta by mohl posloužit elséve intensive, který také obsahuje aktivní selenium S. Ten jesště v e-shopech je..ale jak dlouho...
Šampony Elseve se Seleniem byly skutečně velmi účinné a předčily i lékarenské přípravky jako např. Nizoral, který po dlouhodobém používání přestává pomáhat. Bohužel tmavěmodré 200ml elseve už téměř nejsou k sehnání a bleděmodré 250ml mají jinou účinnou látku a nepomáhají. Jinak šampon s nápisem INTENSIVE je ten stejný jako s nápisem AKTIVNÍ SELENIUM S - jde jen o jinou variantu obalu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.