Nejste přihlášen/a.
Co ostatní ženy upřednostňujou? Vyholit se celá nebo do nějakýho tvaru? Mám kamarádku, která se pravidelně vyholuje do srdíčka, někdy do rovný čáry. Já se holím celá a tak mám strach, že když budu mít kluka, bude chtít, abych se radši vyholovala do nějakýho tvaru, než celá ![]()
Hmm, to ti docela věřím, že by to mohl být celkem velký problém. A co když do té doby, než si najdeš nějakýho kluka, přijde nová moderní vlna a začne se holit na Marxe, Lenina nebo ZZ Top?
Jestli nemáš kluka, udělej si to jak chceš, třeba do loga Renaulta
. Až budeš mít kluka, poraď se s ním, a podle toho se zařiď. Jsem zastánce přírodních typů, tedy nevyholených, ale své bývalé holce jsem přirozeně toleroval takové zkrácení, aby jí to nelezlo z plavek. Vše je o vzájemné toleranci i o oboustranném vkusu! ![]()
Ale, teď mě napadá, spíš ses měla ptát "co muži upřednostňujou" ![]()
Bobri patri do prirody...99% lidi z mlade generace to uprednostnuje...
Pedofil, no nevim... na jsem sahl melo 15+ ...pripada mi to jako dost divny prirovnani...kdyz vemu v potaz plusy v hygiene...
Já si myslím, že toto vyholování je jen módní záležitost současnosti, aby kosmetické firmy měly profit. Dříve se generace takto masivně nevyholovaly, a nezdá se, že by lidstvo vymřelo, tudíž k nějakým těm intimnostem docházelo i skrze nevyholené přirození. Nyní se vyholuje kdekdo a dětí v českých zemí spíše ubývá. Být Vámi se tolik nestresuju. Jsou v životě důležitější věci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.