Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyholit?

Od: moniis odpovědí: 11 změna:

Co ostatní ženy upřednostňujou? Vyholit se celá nebo do nějakýho tvaru? Mám kamarádku, která se pravidelně vyholuje do srdíčka, někdy do rovný čáry. Já se holím celá a tak mám strach, že když budu mít kluka, bude chtít, abych se radši vyholovala do nějakýho tvaru, než celá :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Hmm, to ti docela věřím, že by to mohl být celkem velký problém. A co když do té doby, než si najdeš nějakýho kluka, přijde nová moderní vlna a začne se holit na Marxe, Lenina nebo ZZ Top?

moniis
hodnocení

A nebo taky se nechat zarůst. Hodně lidí mi říká, že se retro a vintage vrací zpět - moda a styl

hanher*

Mrkni se tady:

novinky.cz/...

Za ty ZZ Top jsem musel dát bod. Dovedu si dost živě představit jak by to vypadalo...*ua*

hanher*
hodnocení

0x

Do hola, do hola *palec* tím nic nezkazíš.

lidus*
hodnocení

0x

právě ,i tu nahlíží manžel a říká: Bobr není v módě ale nejsem pedofil tak kousíček kožíšku by tam měl zůstat.

hop®
hodnocení

0x

Jestli nemáš kluka, udělej si to jak chceš, třeba do loga Renaulta ;). Až budeš mít kluka, poraď se s ním, a podle toho se zařiď. Jsem zastánce přírodních typů, tedy nevyholených, ale své bývalé holce jsem přirozeně toleroval takové zkrácení, aby jí to nelezlo z plavek. Vše je o vzájemné toleranci i o oboustranném vkusu! ;)

Ale, teď mě napadá, spíš ses měla ptát "co muži upřednostňujou" *smich*

hodnocení

0x

Bobri patri do prirody...99% lidi z mlade generace to uprednostnuje...

Pedofil, no nevim... na jsem sahl melo 15+ ...pripada mi to jako dost divny prirovnani...kdyz vemu v potaz plusy v hygiene...

claire*

*palec* Moje slova. Navíc já (v tomhle) kašlu na módu, i kdyby bylo super děsně in se nechat zarůst, tak je mi to nepříjemné a není to zrovna dvakrát hygienické (menstruace...), takže do hola. Proč se nechat ovlivňovat názorem jiných, když vím, co nejlíp vyhovuje mě, že? ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Já si myslím, že toto vyholování je jen módní záležitost současnosti, aby kosmetické firmy měly profit. Dříve se generace takto masivně nevyholovaly, a nezdá se, že by lidstvo vymřelo, tudíž k nějakým těm intimnostem docházelo i skrze nevyholené přirození. Nyní se vyholuje kdekdo a dětí v českých zemí spíše ubývá. Být Vámi se tolik nestresuju. Jsou v životě důležitější věci.

Mno pro nekoho je to dulezite..., zvlast pokud clovek patri ke sportovcum...

Ono 100 let zpet taky nebyl oralek a spol tak popularni...mozna proto..

A to ze nas ubyva bych prisoudil nasim indoevropanum jenz si chodi pro socalku autem a mluvi slovensky...cela finta..ale to je trochu OT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]