Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opožděné měsíčky

Od: holka99 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku. Můj cyklus dlouhý 35 až 36 dnů. Měla jsem to dostat 12. 7. Ale ještě pořád nic. Minulý rok o prázdninách jsem měla zpoždění skoro měsíc. Ještě dodám, že sex jsem neměla. Myslíte, že mám ještě čekat. Já bych řekla, že to bude těmi vedry. Díky za Vaše názory.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

edita*
hodnocení

2x

Souhlasím, pokud jste sex neměla a loni už v podobných podmínkách k opoždění došlo, bude to s vysokou pravděpodobnosstí totéž. Zpoždění máte teprve 4 dny, to není zas tak velký výkyv. Vedra ovlivňují nějakým způsobem každého. Takže bych na vašem místě ještě počkala.

cocinkamichalka*
hodnocení

2x

Ahoj, záleží také na tom, kolik ti je let. Já jsem cca v 15 letech nedostala menstruaci skoro půl roku a musela jsem se kvůli tomu léčit. Samozřejmě počasí na toto vliv může mít, stejně jako stres atd. atd.

Takže zatím klííd :)

holka99
hodnocení

Je mě 16 let.

cocinkamichalka*

A od kdy máš menstruaci, jestli se můžu zeptat?

holka99
hodnocení

Od 12 let.

cocinkamichalka*

Tak to bys už měla mít cyklus stabilní. Pokud to bude ještě chvíli trvat, zajdi na gynekologii, dají ti injekci na vyvolání menstruace a pokud to bude potřeba, nasadí i vhodnou léčbu. Nebo - pokud chceš mít menstruaci opravdu na den pravidelně - popřemýšlej o antikoncepci. Některá má i dobrý vliv na pleť. Ahoj, Míša

hodnocení

0x

Takový blbý dotaz: nebydlíš o prázdninách pod vysílačkou? Za totalito dělala děvčatům ve strahovských kolejích problém rušička.

jirbar*

Pokud mne paměť ještě slouží, tak jsme v těch posledních dvou blocích u té rušičky bydleli my, samí chlapci. Z toho průčelního bloku byl tenkrát (snad podzim 1967) krásný přehled, jak policajti honily studenty až na akademickou půdu. No a nejvíc se zaměřovali na ty hodně tmavé pleti, aniž by se těch strahovských událostí zůčastnili.

Jo, pak tam přestěhovali kluky, právě proto, a do stěn dávali olověné bloky. Už si nepamatuju, jestlui to byl blok X neb vyšší číslo, ale původně tam skutečně bydlela děvčata.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]