Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Tak jsem si koupil domácí pekárnu.Že udělám buchtu.Vložil jsem veškeré ingr. do pakárnya podle programu zapnul.
Těsto se vymíchalo krásné , nakynulo a začalo se péci .Bedlivě jsem celý proces sledoval a měl radost jak to probíhá.Asi po 1/2 hodině pečení se znenadání začaly točit hnětače.Jen 2 x .Rychle jsem vypnul, ale bylo pozdě.Nakynutí opadlo a buchta se srazila.Nevím, kde jsem udělal chybu . Vše jsem udělal podle návodu.Ted mam obavu dále péci abych to zase nevyhodil.Proč se hnětače začaly otáčet?Poradte prosím
Taran, jste si jistý, že jste měl správný program na buchtu? Moje Moulinexka totiž při pečení chleba ten NAKYNUTÝ ještě několikrát promíchá (to byl asi i Váš případ).
Já si nemůžu pomoct, ale mě buchta prostě lépe chutná z trouby. Těsto nechám umíchat pekošku, ale upeču to v troubě.
cocinkamichalka Tak jsem na to přišel , kde dělám chybu .Při programování jsem správně zadal požadovaný program, ovšem já starý štoura jsem si též natukal na časovači nějaké data.Přitom stačí zadat jen č. programu.Dneska se mě buchta už povedla.Z chyb se člověk učí.Děkuji všem rádcům za jejich snahu pomoci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.