Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak říct příteli že bude tatínek?

Od: bejbyna* odpovědí: 11 změna:

Zdravím vás, zajímal by mě váš názor, zkušenosti, ať už vlastní nebo o kterých jste slyšeli ... jak říct partnerovi že bude tatínek? jsme spolu 8 let, začali jsme "zkoušet" asi před měsícem a vypadá to že by to mohlo vyjít... on by určitě rád ještě chvíli počkal, asi i tajně doufal že se to hned nepovede, přeci jen ... má rád svoje pohodlíčko a to miminko nám totálně změní život... ale určitě bude rád, až tu myšlenku vstřebá :o)) jen...jak do toho?test mi vyšel dvakrát pozitivní, k lékaři jsem objednaná ale až za tři týdny... kdy to oznámit? nevydržim to ty tři týdny... a hlavně... začínám pociťovat nevolnosti... tak jak na to? :)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Jestli se na mimčo těší, tak to není problém, vyčkejte až to budete vědět jistě a pak mu tu krásnou novinu sdělte. Já to před 30lety udělala následovně: manžel byl 3týdny na školení a když se vrátil říkám, víš co je nového a on-udělalas řízky a bramborový salát, no a pak hádal ještě 2x špatně a dodnes dává k dobru, že než se vrátil ze školení přišla jeho žena do jiného stavu. Ale kdysi dávno řekl, že to tušil jen mi nechtěl kazit radost. Na mimčo jsme se oba moc těšili, manžel zdravil vrány aby nám donesli holku. Dnes už má sama děvčátko a my jsme dědek a babka.Tak ať to výjde a hodně štěstí.

kacenka13*
hodnocení

0x

Dobrý den já myslim že to je nejkrásnější zpráva jakou mu můžete říct takže směle do toho.Moje kamarádka napsala manželovi dopis kde mu napsala něco v tom smyslu že za 9 měsíců bude velká oslava a že přivítá na světě jejich miminko..bylo to prý moc krásný ho pozorovat jak ten dopis čte a postupně mu to docvakávalo:)Nebo co mě napadá klasika - dát mu do ozdobný krabičky dětský botičky, jednoduché ale krásné:)Hodně štěstí!

Ten dopis je pěkný. Ta krabička s botičkama taky, ale bacha pokud je manžel/přítel někdy vtipálek. Pokud bych nebyl až moc v šoku tak řeknu že to neni moje velikost, že mi budou malé ;)

hodnocení

0x

Z toho vašeho povídání jsem úplně celá naměko :D Toto jsou jedny z nejkrásnějších zážitků v životě. Nepředpokládejte, že si něco ten váš myslí, co si myslí a jak si to myslí. Určitě bude rád, jste spolu už nějakou dobu. První vteřiny asi bude překvapen a v rozpacích. ;) Všimla jste si, že lidé, když jsou v rozpacích a zvláště pak děti, vypadají jako debilkové? Je to prostě tak. ;) Takže, až mu to řeknete, vůbec nepátrejte prvních pár vteřinek, jak se tváří. Začněte to registrovat až za chvilku. *vtip* Každý z nás si takové okamžika pamatuje celý život. A nenechejte si takovou chvilku skazit tím, že budete pátrat, že asi. . . a nejistotou.*jasne*Bude z vás maminka a tatínek! Krása! *ua**houpy*Přeji vám hodně štěstí *srdce*

bejbyna*
hodnocení

Já se tu nad vaší reakcí celá usmívám...děkuji za ní... máte pravdu, nenechám si ten okamžik zkazit...! jen si přeju aby jsem vybrala tu správnou chvilku... máte pravdu také v těch debílcích, to mě opravdu pobavilo a v tu ránu jsem si vybavila různé tváře v různých situacích... já se na to asi začínám i těšit ;)

14.07.10 11:54

;):D*pusa*

raduz*
hodnocení

0x

Ja popisu svoji zkusenost, taky jsme si se zenou rikalil, ze uz je cas se pokusit o miminko a ani jeden z nas jsme neocekavali, ze hned prvni pokus vyjde. Zadne priznaky nepocitovala. A jednou si jdu takhle z prace domu a telefon a zena, ktera sla zrovna od doktora mi vola, ze to ma sedm a pul milimetru:)

Pocity hlavne asi zmatku, ale i stesti a ja vubec nevim co jeste - kazdopadne nez prijela domu, jsem to dokazal neak vstrebat a pak uz jen velka spolecna radost:) Takze ja jsem klidne pro telefon, az to budete mit od lekare, ze opravdu ano:)

JInak velka gratulace!

hodnocení

0x

Tak jak se máte? Co taťka? Už to ví? Jak to dopadlo? *hi*

bejbyna*

Děkuji za optání, mám se v rámci možností fajn. Bohužel to nedopadlo tak dobře jak jsem čekala, protože jsem začala malinko špinit, šla jsem tedy k doktorovi a on mi napsal 14 dní neschopenku (chtěl mě dát na rizikové, ale to jsem odmítla...) takže zatím dva týdny klidu a pak uvidíme jak to bude dál. Takže ta novinka nebyla tak radostná... za čtyři dny jdu na kontrolu, snad bude vše v pořádku... snad bude miminko jen jedno jedinné, snad bude zdravé, snad se dozvím jak je staré a snad už pak budu mít důvod tuto novinku (šťastnou novinku) říci rodičům a ostatním... počkám co nejdéle, ale tři měsíce to nevydržím... hlavně nikdo není tak hloupý, aby to na mě nepoznal... tak uvidíme.Držte mi palečky, ať je vše tak jak má! mockrát děkuji za podporu!

karlos1
hodnocení

0x

Prostě mu to řekni!

knopka*
hodnocení

0x

Na ty nevolnosti trochu brzo ne?Není to jakési vsugerování si protože se to prostě říká? ;)Oznamte mu to až za ty tři týdny až to potvrdí doktorka:).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]