Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat proč se mi rozdvojují nehty. Když si chci trošku nechat narůst nehty tak se mi rozpůlí a pak mi ta jedna vrstva upadne a mám na nehtu hnusnou (odřeninu) a pak si musím ten nehet ostříhat. Nezlobí mě jen jeden nehet ale všechny i na nohách kromě palců na kterých mám nehty hodně tvrdé. Poraďte mi prosím někdo co s tím mám dělat. Vaše lili65.
Už se to tady mockrát probíralo - z vlastní zkušenosti mohu doporučit Biosil Plus, dostaneš ho v každé lékárně, stojí asi 60,- Kč a je to dávka na 2 měsíce. Musí se užívat dlouhodobě, nejmíň 3 měsíce, ale půl roku je lepší. Není to otravné, jedna tabletka denně, lze nechat rozpustit v ústech, chutí trochu připomíná bonbóny Pincky. Vydrž a za půl roku se budeš radovat z krásných tvrdých nehtů.
Asi tvoje tělo produkuje málo lepidla, doporučuju navšívit lékaře.
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
doplněno 12.07.10 20:35:Doporučuju koupit si v lékárně Viaderm ( kzw.cz/...
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
doplněno 12.07.10 20:40:Nebo trpíš schizofrenií, proto se ti rodvojují nehty (smích) ![]()
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na dobrá odpověď. ![]()
Ahoj Lili, čas od času mám stejný problém, ale vždy mi na relativně dlouhou dobu pomohou tablety Feminine support pro zdravé vlasy, kůži a nehty od NATURES BOUNTY. Přípravek je k dostání v lékárnách a obsahuje celou škálu vitamínů a minerálů. Změna k lepšímu se projeví velice rychle, nehty pak rostou rychleji, jsou pevnější a vypadají zdravě. Pak je asi také dávat pozor na správnou techniku pilování nehtů, aby nedocházelo k narušování jejich struktury - pilujeme ve směru růstu nehtů vždy pouze jedním směrem z každé strany. Pavla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.