Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat proč se mi rozdvojují nehty. Když si chci trošku nechat narůst nehty tak se mi rozpůlí a pak mi ta jedna vrstva upadne a mám na nehtu hnusnou (odřeninu) a pak si musím ten nehet ostříhat. Nezlobí mě jen jeden nehet ale všechny i na nohách kromě palců na kterých mám nehty hodně tvrdé. Poraďte mi prosím někdo co s tím mám dělat. Vaše lili65.
Už se to tady mockrát probíralo - z vlastní zkušenosti mohu doporučit Biosil Plus, dostaneš ho v každé lékárně, stojí asi 60,- Kč a je to dávka na 2 měsíce. Musí se užívat dlouhodobě, nejmíň 3 měsíce, ale půl roku je lepší. Není to otravné, jedna tabletka denně, lze nechat rozpustit v ústech, chutí trochu připomíná bonbóny Pincky. Vydrž a za půl roku se budeš radovat z krásných tvrdých nehtů.
Asi tvoje tělo produkuje málo lepidla, doporučuju navšívit lékaře.
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
doplněno 12.07.10 20:35:Doporučuju koupit si v lékárně Viaderm ( kzw.cz/...
-
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".
doplněno 12.07.10 20:40:Nebo trpíš schizofrenií, proto se ti rodvojují nehty (smích)
Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na dobrá odpověď.
Ahoj Lili, čas od času mám stejný problém, ale vždy mi na relativně dlouhou dobu pomohou tablety Feminine support pro zdravé vlasy, kůži a nehty od NATURES BOUNTY. Přípravek je k dostání v lékárnách a obsahuje celou škálu vitamínů a minerálů. Změna k lepšímu se projeví velice rychle, nehty pak rostou rychleji, jsou pevnější a vypadají zdravě. Pak je asi také dávat pozor na správnou techniku pilování nehtů, aby nedocházelo k narušování jejich struktury - pilujeme ve směru růstu nehtů vždy pouze jedním směrem z každé strany. Pavla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.