Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdvojující se nehty

Od: lili65* odpovědí: 12 změna:

Ahoj lidi, chtěla bych se zeptat proč se mi rozdvojují nehty. Když si chci trošku nechat narůst nehty tak se mi rozpůlí a pak mi ta jedna vrstva upadne a mám na nehtu hnusnou (odřeninu) a pak si musím ten nehet ostříhat. Nezlobí mě jen jeden nehet ale všechny i na nohách kromě palců na kterých mám nehty hodně tvrdé. Poraďte mi prosím někdo co s tím mám dělat. Vaše lili65.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Už se to tady mockrát probíralo - z vlastní zkušenosti mohu doporučit Biosil Plus, dostaneš ho v každé lékárně, stojí asi 60,- Kč a je to dávka na 2 měsíce. Musí se užívat dlouhodobě, nejmíň 3 měsíce, ale půl roku je lepší. Není to otravné, jedna tabletka denně, lze nechat rozpustit v ústech, chutí trochu připomíná bonbóny Pincky. Vydrž a za půl roku se budeš radovat z krásných tvrdých nehtů.

re*

Pomáhá to i na slabé nehty?

doplněno 12.07.10 21:34:

Já jsem se jednou popálil a od té doby mám slabý nehet.

U Vás bude spíš problém v nehtovém lůžku než v nedostatku minerálů :(

re*
hodnocení

0x

Asi tvoje tělo produkuje málo lepidla, doporučuju navšívit lékaře.

-

Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".

doplněno 12.07.10 20:35:

Doporučuju koupit si v lékárně Viaderm ( kzw.cz/...

-

Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na "dobrá odpověď".

doplněno 12.07.10 20:40:

Nebo trpíš schizofrenií, proto se ti rodvojují nehty (smích) *smich*

doplněno 12.07.10 20:41:

Pokud Vám tato odpověď pomohla, klikněte na dobrá odpověď. *placni*

malvinka*
hodnocení

0x

Nabízí se více variant, foto by nebylo? Mohlo by se jednat o plíseň nehtovou... Poruchu štítné z nedostatek křemíku, zinku takto od stolu bez obtázku těžko radit.

hodnocení

0x

V lékárně se dají koupit malé tubičky s krémem speciálně na nehty a nehtová lůžka. Např.od firmy Kosmín. Pomáhají a fungují. ;)

pepane*

Měla jsem to samé a pomohl mi rybí tuk v kapslích.*tuc*

zuzankaa*
hodnocení

0x

Na nehty je sporta pripravku zkus se zeptat v lekarne, ja mam dobrou zkusenost treba s Dermaxem, ten je na nehty i vlasy.

zelvicka
hodnocení

0x

Loupání se horní vrstvy nehtu je často příčinou kožní mykozy,takže koupat,dezinfikovat a mazat antimykotikem,a to i dva týdny po vymizení příznaků,protože jak je známo,kůže je na tohle pěkná mrška takže i když ted problém zdánlivě vyřešíš,za chvíli je tu zase.

ladypaula*
hodnocení

0x

Ahoj Lili, čas od času mám stejný problém, ale vždy mi na relativně dlouhou dobu pomohou tablety Feminine support pro zdravé vlasy, kůži a nehty od NATURES BOUNTY. Přípravek je k dostání v lékárnách a obsahuje celou škálu vitamínů a minerálů. Změna k lepšímu se projeví velice rychle, nehty pak rostou rychleji, jsou pevnější a vypadají zdravě. Pak je asi také dávat pozor na správnou techniku pilování nehtů, aby nedocházelo k narušování jejich struktury - pilujeme ve směru růstu nehtů vždy pouze jedním směrem z každé strany. Pavla

mikca*
hodnocení

0x

To jsem měla také. Pomohli mi tabletky Biosil plus stojí asi 60kč. koupíš v lékárně. jsou dobré na nehty, plet, vlasy...

terinka*
hodnocení

0x

zkuste vitaminy pro zlepseni kvality nehtu, napr. Dermax je dobry. A krome toho pusobi priznive na vlasy a pokozku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]