Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se nehtařinou ještě vydělat?

Od: kacka75 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda-li se dá nehtařinou ještě vydělat? Líbí se mi to a ráda bych zkusila nějaký kurz a později se tomu věnovala naplno, ale mám obavu že je už nehtařek až přemíra. Jaké máte zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

To nevím, ale zkusila bych dělat tuhle službu v domácnosti, na telefon. Jezdit po nemocnicích. ;) Máme tu takovou kadeřnici a opravdu nestíhá. *bezim*

kacka75
hodnocení

Taky znám jednu paní a ta jezdí za klientkama domů s celým nádobíčkem. Jen mám strach, že než dodělám kurz, bude nehtařek stále přibývat a už se nechytnu.

hodnocení

0x

Moje neteř dělá nehty doma, při práci jen rodině a kamarádkám a nestíhá...Dělá to velmi levně, ale stále se jí hlásí nové ženy...já myslím, že jde hlavně o kvalitu a cenu. Nejdřív musíte do toho investovat a pak se snažit dělat kvalitně, aby do týdne nehet neodpadl...a klientky si Vás najdou sami. V mém okolí je hodně nehtařek, ale některé to mají předražené a některé rychle začly a brzy skončily. Asi bych to zkusila po kamarádkách, co ony na to a pak byste viděla...

pu®
hodnocení

0x

Moje švagrová se touto prací úspěšně živí - ale je moc šikovná, dbá na kvalitu, čas od času se zúčastní nějaké soutěže (a vyhrává), vyjde zákaznicím vstříc i o víkendech, svátcích, na Silvestra... Prostě je to služba, jak má být. A (spokojených) zákaznic má skutečně hodně. Jestli to dělat chcete, začněte co nejdříve. Budete mít rozšířenou kvalifikaci, a i kdyby zrovna byl manikérek dostatek, nikde není psáno, že vydrží a kvůli špatné práci/vysoké ceně/laxnímu přístupu nezkrachují. Pak najednou bude úbytek a vy si budete nadávat, že už jste kurz dávno mohla mít. Neváhejte, jen si ho udělejte. Každé vzdělání, každá rekvalifikace, znalost, kurz... navíc je krok dopředu, tím nic neztratíte. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]