Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zda-li se dá nehtařinou ještě vydělat? Líbí se mi to a ráda bych zkusila nějaký kurz a později se tomu věnovala naplno, ale mám obavu že je už nehtařek až přemíra. Jaké máte zkušenosti?
To nevím, ale zkusila bych dělat tuhle službu v domácnosti, na telefon. Jezdit po nemocnicích. Máme tu takovou kadeřnici a opravdu nestíhá.
Moje neteř dělá nehty doma, při práci jen rodině a kamarádkám a nestíhá...Dělá to velmi levně, ale stále se jí hlásí nové ženy...já myslím, že jde hlavně o kvalitu a cenu. Nejdřív musíte do toho investovat a pak se snažit dělat kvalitně, aby do týdne nehet neodpadl...a klientky si Vás najdou sami. V mém okolí je hodně nehtařek, ale některé to mají předražené a některé rychle začly a brzy skončily. Asi bych to zkusila po kamarádkách, co ony na to a pak byste viděla...
Moje švagrová se touto prací úspěšně živí - ale je moc šikovná, dbá na kvalitu, čas od času se zúčastní nějaké soutěže (a vyhrává), vyjde zákaznicím vstříc i o víkendech, svátcích, na Silvestra... Prostě je to služba, jak má být. A (spokojených) zákaznic má skutečně hodně. Jestli to dělat chcete, začněte co nejdříve. Budete mít rozšířenou kvalifikaci, a i kdyby zrovna byl manikérek dostatek, nikde není psáno, že vydrží a kvůli špatné práci/vysoké ceně/laxnímu přístupu nezkrachují. Pak najednou bude úbytek a vy si budete nadávat, že už jste kurz dávno mohla mít. Neváhejte, jen si ho udělejte. Každé vzdělání, každá rekvalifikace, znalost, kurz... navíc je krok dopředu, tím nic neztratíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.