Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyléčit vlka (zapaření)

Od: kytris* odpovědí: 13 změna:

manžela trápí (zapaření)lidově"vlk".jak léčit.Poradte prosím babskou

)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Rybenka, Bepanten, Sudík-řádně umýt a mazat. Pomáhá to kojencům tak to manželovi jistě pomůže také. Pamatuju Pitiol ale ten už se asi nevyrábí.

doplněno 06.07.10 18:06:

A nosit volnější trenýrky a pokud možno kalhoty jiné než rifle, větrat-já vím, že to zní divně ale manžel spí v noční košili a doma chodí v tenkých, volných trenýrkách. Já sama trpěla na vaginální mykozu až mi gynekolog poradil chodit doma bez prádla a je klid.

hanher*
hodnocení

0x

diskuse.doktorka.cz/...

doplněno 06.07.10 17:03:

anamneza.cz/...

raadek*
hodnocení

0x
Kdyz byl syn malinkej, tak jsme uspesne pouzivali Rybenku, ale myslim, ze by pomohla hermankova mast nebo nejaky mastnejsi krem. R.

hodnocení

0x

Říká se, že je nejlepší vystrčit zadek k lesu..., ale v lékárně prodávají dobrou mast, která zrovna moc nevoní, ale je dobrá. Mám dojem že o ní píše někdo nademnou. Používá se proti opruzeninám u dětí.

fany08*
hodnocení

0x

Může pomoci také borová mast, občas jsme ji použili u malých dětí na opruzeniny, do pár hodin viditelné zlepšení.

kudrlinka
hodnocení

0x

Kupte v lékárně(možná i v drogerii) aviril baby.je to pro mimina,ale zabírá.

kudrlinka

aviril-mast.ne zásyp.

madla*
hodnocení

0x

zaručeně a celkem rychle pomůže Ondřejova mast , k dostání v lékárně.

8976*
hodnocení

0x

po každé stolici důrazná hygiena + masti, mě se náramě osvedčíl doma bidet, horší je to venku...

sebod*

8976. Na ven se osvědčují vlhčené kapesníčky třeba pro mimina.;)

hodnocení

0x

Zatít zuby, popadnout antibakteriální mýdlo Protex, umýt, utřít slzy a dupku a namazat dědskou mastičkou Ondřejovka nebo Avirilem.*jasne* A mýdlo Protex používat při každém svědění a nepříjemném pocitu tam. . .

doplněno 07.07.10 11:23:

Dá se koupit speciální krém, který používají profi cyklisté. OZONE- interactive. Crema protetiva soprassela, protect cream chamois. Ale nevím, jestli v lékárně nebo drogošce nebo v cyklistických obchodech.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Funguje i kalciovka (Calcium Pantothenicum), namazat nejlíp na noc a do rána je po vlku :)

angela*
hodnocení

0x

Syn někdy mívá také prdelku zapařenou a já nedám dopustit na Pityol (nevím, jestli ty i a y nejsou naopak). Večer mázneme vstvičku a ráno je pokožka krásně zklidněná. Sestra ho používala i pro své dcerky, když byly malinké a trpěly na zapaření. Myslím, že jde normálně koupit v lékárně, vypadá jako takové světlé bahínko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]