Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přerušovaný styk jako antikoncepce

Od: arakain77* odpovědí: 11 změna:

chtěla jsem se zeptat na účinost a vlastní zkušenosti ,ptala jsem se babičky proč měla jen dvě děti a jakou anti používala řekla že přeruš styk celý život a že jim to vycházelo ale podmínka střízlivý zkušený partner chtěla bych znát zkušenosti ostatních děkuji .

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Pozor na to! Do vaginy se může dostat preejakulát, který také obsahuje malé množství spermií.

fidonet*

ale ano, je mi známo, ale v té době by už mělo dojít k přerušení. Ale ono to lze udělat těžko s někým komu od začátku do konce celý styk trvá 40 vteřin. Bavíme se o styku 5-20 minut, kde minuta předem, nikoho na zážitku neošidí. Ale tahle metoda nelze praktikovat s náhodnými neznámými partnery, kde nevíme nic o partnerově zodpovědnosti k této metodě ... Mařenko, Ty mi to píšeš jako bychto nevěděl *haha* ...

marenka*

Fido, ty to víš, ale tazatelka třeba nee. ;)

lidus*
hodnocení

0x

To je dost riziko, moje babička měla 5 dětí, maminka měla 3 děti a stejný počet potratů.

fany08*
hodnocení

0x

Při téhle antikoncepční metodě přibližně 10 let bez jediné nehody, sex několikrát denně, jo to byly časy*smich* Pak už jsem přece jen dostala strach, tři plánované děti jsme už měli, začala jsem se chránit jinak. Moji rodiče měli za celý život nehodu jen jednu, a to jsem byla já:D, potrat žádný, častost styku opravdu nevím*cteni*

sebod*

Tato metoda funguje na 100% *ua*. Teda pokud maličko neuklouznou nohy*houpy*

fidonet*
hodnocení

0x

mohu jen potvrdit , při správném použití, tedy spolehlivosti partnera a 100% kontroly, je tato metoda 100%. Mám dvě plánované děti a nikdy s žádnou partnerkou ( před manželstvím ) nebylo nejmenší nebezpečí početí.

lucinkaf*
hodnocení

0x

Myslím, že v dnešní době, kdy když opomineme hormony, je tu třeba kondom nebo pharmatex, mi přijde zbytečné riskovat přerušovanou souloží, pokud zrovna nejste ve fázi, kdy by vám případné dítko nevadilo.

hodnocení

0x

Musím se nad některými odpověďmi smát (i nad těmi, co ještě přijdou). Kromě absolutní sexuální abstinence není žádná metoda 100% a už vůbec ne tato ruská ruleta.

doplněno 02.07.10 10:18:

Ale je dost dobře možné, že v dnešní době, kdy je plodnost páry nižší než před lety a do budoucna jsou vyhlídky ještě horší, se bude i spolehlivost této "metody" zvyšovat. Bohužel vedlejší efekt spočívá v tom, že je často problém otěhotnět, i když se o to snažíte.

doplněno 02.07.10 10:20:

*smich* "plodnost páru", samozřejmě...

fidonet*
hodnocení

0x

no nevím, zda je vám jasný princip přerušované soulože, ale pokud ano, tak je metoda 100%, A pokud není, tak je šance na oplodnění tak velká, že zaroveń oplodním svou partnerku a pak ženu přes ulici. Samozřejmě pokud opravdu dojde k přerušení. Pokud někdo princip nechápe nebo nepozná konec, nejedná se o antikoncepci přerušením, ale o antikoncepci blbosti a naivity, a tam je učinnost tak 30% .

Ohledně kondomů, ne každému to vyhovuje, proto zde do otazky o přerušovaném styku nepatří, ostatně si myslím, že tazatel/ka si je vědom/a i jiných metod.

Jinak nám učitel říkal, že jediná spolehlivá metoda je acylpyrin. Před stykem jej partnerka chytne mezi kolena a hodinu vší silou drží ... Ale asi tenkrát neznali polohy zezadu :)

Zřejmě vám není známo, že i když dojde k včasnému přerušení, není otěhotnění vyloučeno, a to zejména proto, že i v předejakulační tekutině jsou přítomny spermie. Sice ve velmi nepatrném množství, ale jak určitě víte i vy - stačí jedna. Takže bych se těmi sto procenty zas tak moc neoháněl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]