Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli mě schvalujete tuto dietu...
Mám v plánu si dát zítra rychlou jednodenní dietu (3 porce koketjlu) →potom si dát tak 2-3 dny klasickou dietu celozrnné pečivo..5krát denně malé porce→ pak si dat jeden den vodovou dietu ( pouze např. 5litrů neperlivé čisté vody )→ a nakonec si dat buť 3 denní nebo 7denní detoxikační dietu u toho samozřejme průběžne cvičit (sedy lehy, běh , kliky, dřepy atd.) a po této hladomorné celkové dietě zase navázat na normalní dny (5krát denně dietní jídlo v menších dávkách) + pohyb
Potřebuju celkově zhubnout do plavek hlavně v oblasti břicha ...
Předem děkuji Všem za názory
Ahoj, je treba doplnit kolik je Ti let, jake mas miry pres pas a boky, pripadne stehna.. Vaha a vyska.Kolik kilogramu mas v planu shodit? To co zde prezentujes je sice pekne ke cteni, nicmene se obavam, ze i zde plati v jednoduchosti je kouzlo..
Nic se nema prehanet, doporucuji se hybat a jist normalne a normalni jidlo, nikoliv slichty.. Camelot
Já s tou dietou taky nevim nevim. Celozrnné pečivo si musíte ohlídat, to tzv. celozrnné ze supermarketu je normální obarvená mouka s pár zrníčky, na to pozor! (neříkám že všude). 5 litrů vody se mi zdá moc, ono i moc vody může uškodit. A poslední poznámka. Pokud chcete zhubnout jenom břicho, nejde ani tak o hubnutí, ale o formování postavy, jenom dietou se vám může stát, že zhubnete přes prsa, ruce a nohy jak hůlčičky a propadlé tváře. Jen to břicho zůstane.
Já osobně bych takovou dietu neschvalovala. Stačilo by, kdyby jste si jídlo rozdělil třeba na 5 dávek - menší porce, omezil tučná jídla a sladkosti. Poslední jídlo se doporučuje mezi 17-18 hodinou. Pití čisté vody schvaluji, ale běžné množství. 50% stravy by se mělo skládat ze zeleniny a ovoce. Žádné knedlíky, rohlíky a pod. Posilovat břišní svalsvo několikrát denně. Nezapomeňte, že rychlé hubnutí není zdravé. To, co by jste tou vaší dietou rychle shodil, tak po přechodu zase na normální stravu rychle přiberete i dokonce více.
...pslední jídlo mezi 17-18 hodinou... A co když chodím dělat na noční směny? Každý dietolog Vám poví, že tohle je hloupost, Poslední jídlo má být cca 3 hodiny před tím, než jdu spát. Každý přeci máme jiný životní rytmus. Někdo jde do hajan ve 21 hodin, závisláci na Poraďte chodí třeba ve 2
. To je rozdíl pěti hodin. A oba budou jíst naposledy mezi 17-18 hodinou?
Prosím vás, a rohlíky by se neměly jíst proč? Copak nejsou "zdravé"? Blbost! Zejména celozrnné, ale i bílé rohlíky obsahují látky důležité pro organismus (co třeba sacharidy?) A poslední jídlo se má jíst zhruba 3 hodiny před spaním, přesně jak se píše výš. O zdravé výživě je rozšířená taková spousta hovadin, které lidi papouškují a myslí si, jak nejsou chytří (to není útok na Vás, brunecova)...
Ohledně tazatelčina dotazu - vykašlete se na to, akorát si nehorázně rozhodíte metabolismus (zejména ta vodová dieta je příšernost). Hodně pijte a cvičte. Do plavek jste měla začít hubnout už kolem dubna, teď to přes koleno nelámejte. Shodíte podle mě 1-2 kila, ale Váš organismus to ustojí bez problémů.
doplněno 30.06.10 00:33:Aha, tak ona ta tazatelka je tazatel sorry...
Spousty lidi, kteri chteji odbourat tukovou tkan vymysli postupy, ktere nejsou vubec treba. Vazeni pratele, kdo tvrdi, ze chce zhubnout, doporucuji delat nejakou dobu prospesne prace, pripadne pomahat lesnikum.. Kdyz budete denne dve hodinky hrabat seno, kacet stromy nebo podobne narocnou cinnost, pri tom jist normalne a normalni jidla, verte tomu, ze budete brzy jako proutky..
Jist je treba jidla plnohodnotna, pokud mozno prirodni. Cili ovoce, zeleninu, ryby, maso, vajicka, jogurty, mleko, vlocky, lusteniny, ryzi atd.. Neprejidat se a hybat se. Nevymyslejte diety ani nedelejte neco, co je vam proti srsti.. Pa Camelot
Camelote máte bod Ono to zní zvláštně, když někdo chce zhubnout a napíšete "makej", ale mám to vyzkoušené na vlastní kůži, aniž by v tom byl záměr.
Když jsem pracovala v nemocnici, 12ti hodinové směny, tak jsem snědla hromady jídla. Ráno 2-3 rohlíky, bílé kafe, jogurt, ke sváče sušenku a kafe, normální oběd, pak jsme si s holkama koupily zákuseček (většinou 2ks na každou) a doma večeři. Upozorňuju že před spaním. Jenže jsem se po oddělení naběhala, manipulace s pacienty dá taky zabrat, atd. atd. Dnes? Nesnídám, nesvačím, obědvám kolem 17té hodiny. Večeřím cca 3x týdně. Sedím v kanclu a váha jde nahoru. A o tom to je.
Vodovou dietu bych určitě nezkoušel. Velké množství vody naředí v těle minerály důležité pro funkci srdce, může dojít k infarktu nebo otoku mozku. Celozrnné pečivo také ne 5x denně, stačí dvě porce ráno, na oběd a večer spíš bílkoviny, maso, tvaroh nebo sýr+ zelenina.
rk-Souhlas. Nemá smysl nějaká podivná dieta. Stačí si dát jídlo na menší talíř. Vypadá ho potom více. Nic nevymýšlejte, všechno už bylo vymyšleno a odborníci vědí proč. Neověřenými, zbrklými nápady si můžete jen uškodit.
Zpevnit svaly na břiše, ale ne zase zbrkle, přehnaně, nebudete se moci hýbat. Všeho s mírou!
Já to už někde tady psala, ale zopakuju se i tady v té otázce. Doporučuji na bříško (i ostatní partie) zakoupit gumu. (široká guma, dlouhá, mají ji ve sportovních potřebách do 200,-Kč) Já se s ní fakt spravila, ono to tak nevypadá, ale natahovat jí není sranda. Člověk se zapotí. Ale koupila jsem si k tomu i knížku, cca za stovku, jak s tou gumou cvičit.
Ještě jsem zkoušela posilování břicha u DVD s Olgou Šípkovou, ale to jsem vzdala. Břišní svalstvo bolelo jak čert a vydržet tempo s paní Šípkovou, podle DVD, na to jsem neměla Je pravda, že kdybych vydržela, tak to stoprocentně zabere.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.