Nejste přihlášen/a.
Ahoj, uvažuju teď docela že bych si nechala ostříhat své dlouhé vlasy úplně na krátko, třeba 0,5cm, láká mě to nevím proč, vím že asi nebudu vypadat moc dobře, ale i tak mě to láká, ale bojím se že budu litovat ...co teď? mám, nemám? máte s tím některá zkušenost?
AhojTo je těžké takhle radit,když tě nevidíme.Ono totiž záleží na tom,jaký máš tvar obličeje.Zkušenost mám u jedné známé,ta se nechala ostříhat na kluka a pak z toho byla nešťastná...
Sčeš si vlasy do hladkého culíku a postav se rovně před zrcadlo. Takhle budeš vypadat na krátko. Líbí? Tak do toho Nelíbí? Tak to zkrať méně drasticky. Každý chceme čas od času změnu. Já měla vlasy do půli zad a pak jsem se jednou dopoledne sebrala a nechala si délku těsně pod uši. A byla to paráda, vlasy byly skoro hned suché, nemusela jsem se tolik česat, měla jsem lehčí hlavu
Ostříhat se je fajn, ale nemusí to být nutně na ježka
Gábina Kratochvílová má nádherný účes (a je to první miss, u které si pamatuju jméno), nebo třeba Cameron Diaz v Charlieho andílcích má taky prima krátkou délku. Možností je spousta
Dobrý den, jsem muž a napíši Vám to natvrdo - k ženské patří vlasy! Tedy, pokud je má kvalitní, má čas a chuť na jejich údržbu a chce se cítit a vypadat jako žena. A věřte, že si toho chlap všimne, když jsou vlasy pěkné, dlouhé a upravené. No, a teď to od holek asi "slíznu" . Zdravím!
claire - já to věděl, že si jdu "pro nářez" . Kdybych měl být otevřenější, tak bych se dostal už do jiné rubriky - a to nechci. Na krátké vlasy musí být krásný obličej (např. herečka Maciuchová nebo zpěvačky Lennox nebo O Connor). Já preferuji estetiku a musí to udělat dojem. A kde není krásný obličej, tak se to může "dohnat" účesem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.