Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo, kde se dají v Praze sehnat plavky Tan Thru Solar nebo podobné? Jsou to ty, přes které se opálíte. Přes nějaké e-shopy oblečení apod. nekupuji když se to nedá vyzkoušet. Díky
Technologie je patentem firmy Koniki, takže podobné asi neseženete. Na www.clubzena.cz se píše:
Plavky, u kterých nezáleží na tom, jak velkou část těla zakrývají, protože kůže se opaluje i pod nimi, vyrábí britská firma Kiniki. Jsou z tkaniny nazvané Transol, kterou tvoří miliony mikrodírek ve tvaru diamantu, jež umožňují průchod až 80 procent ultrafialových paprsků. Z těla opáleného člověka tak mizí bílá místa označující obrysy koupacího úboru.To ale není jediná výhoda nového materiálu - Transol také velmi rychle schne a umožňuje kůži lepší dýchání, což je důležité i pro hygienu a zdraví choulostivých partií.
Přes všechny své vlastnosti plavky nejsou průhledné ani suché, ani při namočení a přilepení se na kůži.
Firma Kiniki nabízí široký výběr druhů i designů plavek. Jejich cena se pohybuje od 20 do 40 liber. Zatím jsou k dostání pouze v obchodech ve Velké Británii a Španělsku, případně na internetových stránkách www.kiniki.com.
Takže asi nezbude než ten e-shop, takových je více, stačí zagoooglit
No jo, ale kupuj přes eshop plavky nebo spodní prádlo... To je potřeba vyzkoušet. Opět jsme v ČR 100 let za opicema.
Zatím jsou k dostání pouze v obchodech ve Velké Británii a Španělsku, případně na internetových stránkách www.kiniki.com.
Takže asi i jinde než v čechách to je problém Když už se čílíš tak to čti celé
Tyto plavky se nikde v Česku neprodávají,já je koupila na e-butik.cz a co se týče velikosti,mají jen 36 až 40. Já jsem s velikostí 38 u typu 100234 spokojená,odpovídá to normálnímu německému číslování.
Na E-butiku prodávají Solary, ty mi teda přijdou dost hrozný
Já uvažuju že si koupím tyhle: kiniki.eu/...
Máte někdo zkušenosti?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.