Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavky solar

Od: haninka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, nevíte někdo, kde se dají v Praze sehnat plavky Tan Thru Solar nebo podobné? Jsou to ty, přes které se opálíte. Přes nějaké e-shopy oblečení apod. nekupuji když se to nedá vyzkoušet. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Technologie je patentem firmy Koniki, takže podobné asi neseženete. Na www.clubzena.cz se píše:

Plavky, u kterých nezáleží na tom, jak velkou část těla zakrývají, protože kůže se opaluje i pod nimi, vyrábí britská firma Kiniki. Jsou z tkaniny nazvané Transol, kterou tvoří miliony mikrodírek ve tvaru diamantu, jež umožňují průchod až 80 procent ultrafialových paprsků. Z těla opáleného člověka tak mizí bílá místa označující obrysy koupacího úboru.

To ale není jediná výhoda nového materiálu - Transol také velmi rychle schne a umožňuje kůži lepší dýchání, což je důležité i pro hygienu a zdraví choulostivých partií.
Přes všechny své vlastnosti plavky nejsou průhledné ani suché, ani při namočení a přilepení se na kůži.
Firma Kiniki nabízí široký výběr druhů i designů plavek. Jejich cena se pohybuje od 20 do 40 liber. Zatím jsou k dostání pouze v obchodech ve Velké Británii a Španělsku, případně na internetových stránkách www.kiniki.com.

Takže asi nezbude než ten e-shop, takových je více, stačí zagoooglit

haninka*
hodnocení

No jo, ale kupuj přes eshop plavky nebo spodní prádlo... To je potřeba vyzkoušet. Opět jsme v ČR 100 let za opicema.

Zatím jsou k dostání pouze v obchodech ve Velké Británii a Španělsku, případně na internetových stránkách www.kiniki.com.

Takže asi i jinde než v čechách to je problém ;) Když už se čílíš tak to čti celé ;)

fidonet*
hodnocení

0x

wow, neznám, ale mám úvahu .. víte proč se dámy opalujete? Abyste byly víc sexy. Pokud nebude vidět bíle proužky, nepoznáme, že jste opálené. To bych si pak myslel o každé krásne cikánce, že je opálená ...

haninka*
hodnocení

No, ale krásně opálené tělo a totálně bílá prdelka taky není nic moc.

mac*
hodnocení

0x

Tyto plavky se nikde v Česku neprodávají,já je koupila na e-butik.cz a co se týče velikosti,mají jen 36 až 40. Já jsem s velikostí 38 u typu 100234 spokojená,odpovídá to normálnímu německému číslování.

sonia*

Na E-butiku prodávají Solary, ty mi teda přijdou dost hrozný*ee*

Já uvažuju že si koupím tyhle: kiniki.eu/...

Máte někdo zkušenosti?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]