Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnější rty?

Od: medunka8* odpovědí: 2 změna:

Ahojky,mám velmi úzké rty-dá se říct že je to můj komplex.Nevíte jek na ně?Bez botoxu a operací?

Zkouším masáže kartáčkem,ale je to jen na chvilku.Také jsem zkoušela lesk na rty s čili papričkami-taky zabral

ale jen na chvíli..Když si rty nalíčím kousíček nad okraj rtů konturkou tak to vypadá dobře ale také jen na chvilku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laura303*
hodnocení

0x

Jak úzké rty "zvětšit"?
Natřete je přírodním
kolagenem! Kolagen pokožku rtů vypne a tím opticky zvětší jejich objem. Tato pomůcka vám při líčení nesmí chybět.
Výběr líčidel pro plné rty
Také dbejte na důkladný výběr rtěnky. Pro zvětšení vašich rtů jsou výbornésvětlé odstíny (ty rty opticky zvětší). Naopak se vyhýbejte tmavým odstínům rtěnek, které rty spíše zúží (tmavě rudým odstínům, hnědým a borůvkovým rtěnkám).
Používejte perleťové tóny líčidel a lesky na rty. Nejlepší volbou
jsou lesky se třpytkami, které rty úžasně zvětší a "opticky zplní"(třpytky odrážísvětlo
a dávají rtům ještě větší plnosti).
Lesky na rty mohou mít různé barvy
, vůně i příchutě nebo být bezbarvé, čiré. Líčidla najdete v mnoha ovocných příchutích, můžete vonět i po čokoládě nebo své oblíbené žvýkačce..
Pár odkazů které by mohli pomoct :
messaggiamo.com/...
prozeny.cz/...
kosmetika.dama.cz/...
maxfactor.cz/...
evizazistika.cz/...
Snad jsem aspoň trochu pomohla. Mějte se :)
malvinka*

Mám lesk se třpytkami v práci zítra vložím název. Je Ice...a po nanesení je zpočátku znát působení. Prvně to byl šok *jasne*.

doplněno 16.06.10 18:20:

freeze 24.7 plump lips / vše malými písmenky/

doplněno 16.06.10 21:06:

freeze247.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]