Nejste přihlášen/a.
Rad bych se dozvedel par rad ohledne hubnuti,Kdo mate nejake zkusenosti,tak sem snimi
zhubla jsem devět kilo za dva měsíce.je to jednoduché,stačí si přiznat že opravdu jíš hodně a nevhodné suroviny a jde to.Nebudeme mluvit o dietě ale o změně jídelníčku a to na furt,protože diety jsou sice fajn ale přestaneš je držet a kila jsou zpátky.Změna jídelníčku u mě znamenalo úplně odbourat UZENINY,Omezit PEČIVO,VYŘADIT TUČNÉ MASO,Znamená to že z uzenin jím pouze šunku a to dušenou,z masa vše kromě tučného masa.Sýry si vybírám do 30 procen tuku.Je jasný že občas to poruším ale nesmí to být pravidlem.Pečivo jím jen k snídani a vážně to jde.Jím malé porce když mám hlad tak si dám ovoce nebo zeleninu.6ádná dieta ale změna jídelníčku.
Tak se mi zda, že nějdo má potřebu zviditelnit reklamu.
doplněno 12.06.10 22:21:sssnížit příjem cukrů a tuků zvýšit pohyb na to nemusite investovat do Herbalife.
Dobry vecer, neco k hubnuti Vam napisu.. Klasicka zmena jidelnicku je presne to, co je obecne znamo a velmi dobre to napsala Jita.. I ja jsem pred casem chtel zredukovat tukovou tkan a podarilo se to prave diky zmene jidelnicku, cili omezit nejlepe uplne bile pecivo, uzeniny, tuky a pridat vice tuku ve forme ryb, orechu a dostatek zeleniny, masa a pit alespn tri ctyri litry vody nebo neslazeneho caje.. Kdyz bude vice pohybu, tak tim lepe.. ALE..
ale protoze prisla chut na chlupate knedliky, bramboraky, krkovici a podobne lahudky, nedovedl jsem snist takovych lahudek malo, proste a jednoduse, chybel mi pocit "prezranosti", ten totiz mit nikdy nebudete takovy, jako z tezkych jidel a prave proto, jsem se naucil zit a jist tak, ze jim jak je libo, ale o to vic mam pohybu.. jinymi slovy je pro me mnohem lepsi, se nektere dny napraskat dobrotama a dat si misto maleho pohybu velky a tim vsim se uz nemusim stresovat, ze si nikdy nebudu moci dat treba kilo bucku, sest silnych rizku z krkovice, dvacet bramboraku, celou pecenou kachnu a tak dale.. Jim hodne a rad a ve dnech, kdy jsou to tezka jidla, se vic hybam a funguje to , pa Camelot
jerzy,ještě bych doplnila aby nepil colu a omezit alkohol.Samozřejme že občas si dát může ale je důležítý to vzít tak jako že změním jídelníček o dietě nemluvit.Diety a různé léky na hubnutí jsou k ničemu.Jen změna jídelníčku má trvalý efekt.U mě to tak funguje,Co kilo dole tak jeden centak mín v pase.Časem mu ani nepřijde že má hlad a bude se lépe cítit protože si vyčistí tělo od škodlivin-myslím tím že uzeniny to je vážně hnus,samí éčko a moc se po nich tloustne.Tak držím palce.Jita
Mám jen lehkou nadváhu.Začla jsem chodit k ékařce,která pomáhá s hubnutím a již to,že někde člověk musí jít a tam ho budou vážit,tak již trošku si hlívá stravu.Lékařka mi napsala jídelníček vzhledem k mému 3 směnnému provozu a dle toho se snažím stravovat.Člověk může jíst skoro vše,ale je důležité kdy to jí.Mělo by se jíst co 2-3 hodiny a ty pauzy neporušovat.Občas si nechám aplikovat i jehličky do uší.Zkuste se ve vašem okolí pozeptat,zda i u Vás není lékař,který se tomuto věnuje.
Za měsíc to dělá tak 1-2 kila dolů.Stále v hubnutí pokračuji,tak nevím,jakého výsledku se doberu.Je to hold běh na dlouhou trat.
Nejsem zcela ideální adept na hubnutí nějak se s tím nepotýkám. Ale předám informaci -konzumace zelí Vám nejen pomůže ke zhubnutí, ale i nastartuje organismus.
Má to jeden háček představte si, že ostatní potraviny např, na měsíc vyřadíte z jídelníčku. Takže jedete pouze na sklenice zelí, ale když přeženu zvládnete při hubnutí postavit dům či garáž. Co budete mít energie.
Těžko radit, když neznáme vaší konkrétní situaci, ale obecně musíte především upravit stravovací návyky a když přidáte nějaké ty sportovní aktivity navíc, rozhodně to nebude na škodu.
No ja osobne zhubnout nepotrebuji,ale pritel od me maminky ma zhruba 115 kg a chce vyzkouset hubnout pomoci herbalife.Stim mate nekdo zkusenosti? Nasel na strankach www.hubnete.cz/rychleaschuti .
Herbalive? No to možná zhubne z toho, že nebude mít co jíst, až z něj vytahají hromadu peněz.
Do toho bych nešla. Moje bývalá kolegyně si totálně rozhasila metabolismus, nakonec byla i v nemocnici, začala hubnout a nemínilo se to zastavit. Docela herbalife proklela, ještě dlouho po tom nevydařeném pokusu se cítila mizerně.
Jediná cesta je upravit stravovací návyky a začít se postupně víc hýbat. Ono to nakonec jde samo, když se podaří shodit ze začátku tak 5-7 kg.
Hubnutí s Herbalife Vám mohu jenom doporučit. Osobně s ním mám jen ty nejlepší zkušenosti. Hubnu pomocí Herbalife a s pomocí osobního výživového poradce - poradenství je zdarma. Ráda Vám na osobního výživového poradce sděluji kontakt a přeji hodně úspěchů při hubnutí s Herbalife.
Kontakt: suspechem@seznam.cz
Já užívám Herbalife už 6 týdnů, a mám s tím úspěch... více piji a místo snídaně mám jejich koktejl, ráno též vodu s aloe a fiber tabletu, jinak přes den popíjím jejich antioxidační čaj... nijak nesportuji a oběd, svačiny i večeři jím jako vždycky... i když občas si dám méně pečiva a jen tmavé - jinak nic... a za těch 6 týdnů jsem zhubla 5kg a asi 11 cm přes břicho a 2cm přes ruky, a 3 cm přes boky a 2 cm přes nohy... ale nikomu to nevnucuji - někteří lidé slyší Herbalife a už mají osypky... dost lidí má předsudek... ale zkusit se má vše a já jsem ráda, že jsem to zkusila... cítím se v pohodě a jsem hubenější = i okolí to vnímá = a to mne opravdu těší...
Souhlasím s Jitou. Já sice hubnout nepotřebuji, ale má váha je pohyblivá. Dopravdy záleží na tom, co konzumujete. Při drastických dietách co shodíte,tak zase rychle přiberete, někdy i více. Pomalé a cílené hubnutí je nejzdravější. Vyřaďte z jídelníčku kalorické bomby, omezte moučná a sladká jídla. Je důležité, aby jste jedl menší porce doplněné zeleninou a to asi 6x za den. Nejlepší na hubnutí je dělená strava /je o tom kniha/, ta funguje 100%, mám to odzkoušené. Bez nějakého velkého omezení jídelníčku zhubnete hravě i 20 kilo.
Připojuji se k názoru, že Herbalife jsou vyhozené peníze (velmi drahý placebo efekt). Hlavní je jídelníček. Nějaké info můžete načerpat např. zde www.cviceni-doma./... Důležitá je taky dlouhodobá motivace, aneb kdo není se mnou, je proti mě ( tj. když rodina nakupuje a láduje se sladkostmi apod. tak to zrovna dvakrát nepomáhá)
Já osobně mám nejlepší zkušenosti se svým osobním poradcem na výživu. Pokud máte zájem mohu Vás s ním seznámit.
Kontakt: suspechem@seznam.cz
Chvíli jsem byl dealerem Herbalife, nicméně už léta mne to neživí, proto přidám svůj názor a mám čisté svědeomí, že to není reklama. Jako prodejci jsme měli povinnost si to vyzkoušet sami na sobě. Podle kombinace těch pěti složek se jednalo o přibírání na váze, hubnutí, nebo "pouhé" pročištění organismu. Vzhledem k tomu, že jsem byl se svou tělesnou schránkou vcelku spokojen, zvolil jsem kombinaci na vyčištění organismu. První tři dny jsem (obrazně řečeno) strávil vsedě na WC. Během zbytku měsíce si mé tělo zvyklo na to, že požívám i něco rozumného a opravdu jsem byl příjemně překvapen tím, že to funguje. Dnes, s odstupem času stále vím, že to nebyla nějaká autosugesce či zblbnutí. Zmizely bílé fleky na nehtech, ustoupila plíseň na nohou aniž bych radikálně změnil typ či kvalitu obuvi, a nějak mi samotnému bylo lépe a lehčeji. A opravdu vážně uvažuji, že si tuto kúru zopakuji, dneska už ne proto abych to mohl prodávat, ale proto, že to nějaké pozitivní účinky prokazatelně mělo.
Dobrý den,
velice mne potěšily Vaše vynikající výsledky s používáním výrobků Herbalife, a hlavně to, že i přes počáteční menší potíže jste vytrval a výsledky se dostavily. Píšete, že výrobky jste používal před léty - za tuto dobu došlo i u těchto výrobků k vylepšení a dnes
by se již neměly objevit počáteční potíže. Pokud máte zájem tyto výrobky opět začít používat, sdělte mi na můj email:
suspechem@seznam.cz kontakt na Vás. Dnes je již samozřejmostí, že firma Herbalife Vám poskytne zdarma Vašeho osobního poradce pro zdravou výživu, a zdarma Vám provede analýzu stavby Vaší postavy . Přeji Vám hezký den.
já teda nemám na to vůly, ale kamarádka zhubla 17 kilo díky jarovovému sirupu(je to i detox zároveň), normálně celý týden nejíte jen pijete vodu s 2 polévk. lžícema sirupu, pak po týdnu začnete s opravdu lehkou-detskou stravou až přejdete na normální stravu s tím, že jednou za týden prostě máte den jen s vodou s javorovým sirupem, kdy bych neviděla, nevěřila bych, ale je to docela drasťák... jo a dokonce se jí upravila pleť i bílka má takové bělejší...
Luciferko. Ale to přeci nezhubla dky javorovému sirupu. Kdyby si do té vody dávala šťávu třeba z pomeranče, tak by zhubla stejně. Po takovém týdnu přeci musí zhubnout. No a potom držela dietu- lehké, malé porce. Takže zase nastartovala organizmus na hubnutí. Dojde k tomu, že si tělo zvykne na menší porce, takže i když potom dojde na "normální" stravu, tak člověk jí méně a hubne.
Rozhodně to není tak, že do sebe může ládovat tuky a cukry, pak si dát den jen vodu se sirupem a spoléhat na to, že zhubnu.
Tvoje kámoška držela regulérní dietu, kdy omezila příjem kalorií. Tím zhubla a i se jí upravila pleť. To je moc dobře. Teď jí jen moc a moc přeju, aby si svoji váhu udržela A tiše jí závidím
Po chemo terapii šla kila dolů aniž bych chtěla ale nedoporučuji. Zkuste jablečný ocet do vody a pít 3x denně, cvičit, cvičit, cvičit, jíst malé porce a často. Pokud máte závislost na sladkém doporučuji chrom pikolinát v tabletách. A pokud zrovna nevážíte 150kg zkuste se mít rád takový jaký jste.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.