Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zmenšit prsa?

Od: lulu1992* odpovědí: 7 změna:

Dobry den mám takovou prosbu jak mam zmensit prsa...u mne ve skole se to nikomu nelibi zhe mam velky ani mne =(((Dekuji Lulu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

1x

lidi neblazněte nějaký ichtil se zas baví na váš účet. nick : lulu ( lulám ) 18 let

A původní nazev diskuze před přejmenováním byl JAK ZMENCIT KOZY (nebo cca takový, já si to nezapisuji ) .. opravdu si někdo z vás myslí, že to píše vystresovaná dívka? Ta by šla s problémem k lékaři. Stres, nejistota , strach s posměchu by ji určitě nepřivedly do této poradny.

zlejdacan*

jen doplním pravdivé tvrzení důkazem google.cz/...

*vtip*

doplněno 12.06.10 20:33:

dnes již přesněji webcache.googleuserconten/...

sebod*
hodnocení

0x

lulu. Neblázni. Co bys zmenšovala? Buď ráda, že Tě příroda obdařila *ua*. Víš , co jiný ženský zaplatí za plastické operace, aby je měly větší?*zed*

Jenom v případě, že bys je měla opravdu abnormálně velký, tak zajdi za lékařem. Tam potom hrozí zdravotní komplikace a prsa se chirurgicky zmenšují. V tomto případě nehradíš zákrok v plné výši.

hodnocení

0x

Prý na velikosti nezáleží. Co si máme představit pod pojmem velké? Na každém těle je to dosti individuální. Chtělo by to foto nebo lepší popis. pokud se rozhodneš pto estetickou chirurgii, počítej s částkou v řádu desítek tisíc.

laura303*
hodnocení

0x

Tady slečna řešila podobný problém : omlazeni.cz/...

Třeba ti některé příspěvky v diskuzi tam pomohou :)

pb®
hodnocení

0x

Kolik ti je let, kolik vazis, meris a jak mas velka prsa? Pokud mas nadvahu, pak zhubni a prsa se ti zmensi. Jinak plasticka operace, ale tu bych si schovala az po odkojeni deti. Velka prsa jsou vetsi problem nez mala, protoze mohou pretezovat zada a ta pak boli. Ale take zmensovani prsou operaci je vic komplikovane, nez zvetsovani tech malych.

edita*
hodnocení

0x

Zkus zmenšovací podprsenky, mám dobrou zkušenost např. se značkou Triumph. Jinak:

search.seznam.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]