Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povislé ustní koutky

Od: lamche odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny,potřebuji radu:Mám povislé ustní koutky a chci jít na botoxove injekce,mate někdo s tím zkušenosti?Děkuji za vaše rady

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

používá se výplň a to i jak na odstranění hlubších vrásek nebo i na povislé ústní koutky - např. kyselina hyalurová

malvinka*

Pkud bych se měla rozhodnout mezi kyselinou hyaluronovou a botoxem . Jednoznačně kyselina hyalurinova botox - toxický.

hodnocení

0x

Já si myslím, že vám povisnou ještě více. Botox vyřadí z provozu sval, do kterého byl aplikován. A to je právě ten, který by měl koutky úst zvedat. *klik*

hodnocení

0x

Nemám zkušenosti s botoxem. Mám zkušenosti jiné: Každá dobrá nálada a úsměv koutky zvedá...

důkaz

skleslá nálada a mrzutost koutky obrátí...

luciferkaa*
hodnocení

0x

na povislé úsní koutky určite botox ne, kolegyne má pravdu povisnou ještě víc. to je jen na vyhlazení vrásek, možná vyplnění silikonem by se spíš hodilo

marsi*
hodnocení

0x

ahoj,já botox na povislé koutky mám,ne každý dermatolog tohle aplikuje.Mám po dvou jednotkách z každé strany.Musí se aplikovat do svalu když hodně svěsíte ústa jako když jste naštvané.

janaron*
hodnocení

0x

Podívej se na : www: omlazeni.cz

tam najdeš inspiraci

flv
hodnocení

0x

Dobry den,

povisle koutky jsou casto zpusobeny "nizkym skusem", treba kdyz maji starsi lide okousane nebo spatne udelane protezy, koutky jim poklesnou. Zkuste se poradit i se svym zubarem, jestli to nemuze byt tim, treba by pomohly rovnatka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]