Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Omylem jsem spolkla 2 tbl betakarotenu.Je mi nějak divně,točí se mi hlava,zvracela jsem.Ale je možné,že je to jen psychika.Na netu jsem se dočetla,že předávkování nehrozí.Je tomu skutečně tak?Jiné věci neberu,kuřík nejsem.Prosím uklidněte mne .
doplněno 07.06.10 13:07:Bože.Nejsem kuřík ale ani kuřák.
já bych spíše radil místo betakarotenu papat mrkev. Má mnoho dalších pozitivních účinků na člověka. Přečetl jsem jen pár odkazů na první stránce google.com/... a už vím, proč mi to rodiče od malička "tlačili"do hlavy... Ostatně i já svým dětem... A to tenkrát, když jsem byl malý, ještě takové poznatky lidstvo o mrkvi a potravě vůbec nemělo.
takový mrkvový salát, na jemno nastrouhaná mrkev, případne trochu oslazená a kápnutá citrónem, no co je lepší? ale musí trochu postát, aby pustila šťávu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.