Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Ovčí sýr - jak upravit

Od: mysak* odpovědí: 1 změna:

chlapci mi dnes ze Slovenska přivezli čerstvý ovčí sýr. Má konzistenci a teké chuť tvarohu na strouhání.Poraďte prosím, jak jej nechat naležet aby získal pikantnější chuť.

Dík, Myšák

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar kartaginec

Ovčí sýr bych raději snědl tak jak je, nebo třeba použil na halušky. Ale tvaroh jsem nakládal s kmínem , uložit do uzavřené nádoby a nechat stát, až uzrae. Vznikly jakésy syrěčky na způsob loštických, dobré, ale pochopitelně smradlavé. Třeba by to šlo taky?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]