Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaření v parním hrnci

Od: bianca® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s vařením v parním hrnci a pokud ano, tak o jaký typ se jedná? Budu ráda za každou informaci. Díky.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Parní hrnec nemám, ale vyrobím si ho z pařáčku na knedlíky. *palec*A když mám pocit, že bych měla žít zdravě, vrstvím do něho: mrkev na špalíky, po 5 minutách brambory na větší kousky a 5 malých cibulek, pak zas brokolici nebo květák. A vždycky tu vrstvu posypu Kotányi Barbec. ;) A když jsem rozmařilá, po vybrání na talíř to celé posypu sýrem a přiklopím hlubokým talířem na pár minut.*hi* A jsem celá happy, jak zdravě žiju. (Včera byl bůček se zelíčkem a pivíčko) *haha*

maca11
hodnocení

0x

Používám tento parní hrnec:

e-elektra.cz/...

jsem maximálně spokojená, jsem zvyklá málo solit a když "pařím"tak nepoužívám žádné koření ani sůl! a jídlo je super!

Dokonce i manželovi chutná:))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]