Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s vařením v parním hrnci a pokud ano, tak o jaký typ se jedná? Budu ráda za každou informaci. Díky.
Parní hrnec nemám, ale vyrobím si ho z pařáčku na knedlíky. A když mám pocit, že bych měla žít zdravě, vrstvím do něho: mrkev na špalíky, po 5 minutách brambory na větší kousky a 5 malých cibulek, pak zas brokolici nebo květák. A vždycky tu vrstvu posypu Kotányi Barbec.
A když jsem rozmařilá, po vybrání na talíř to celé posypu sýrem a přiklopím hlubokým talířem na pár minut.
A jsem celá happy, jak zdravě žiju. (Včera byl bůček se zelíčkem a pivíčko)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.