Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho vydrží barva na vlasech

Od: megiii odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho mi může vydržet barva na vlasech. Mám v plánu si obarvit vlasy na jiný odstín hnědé než v současné době mám. Avšak odjíždím na 3 měsíce do zahraničí kde nebude možné si dojít ke kadeřníkovi.Obávám se proto, že vhledem k tomu jak rychle mi vlasy rostou, se budu vracet s napůl odrostlými vlasy, což vypadá dost blbě:(Myslíte si že by barva mohla vydržet nebo nepostačil by v tomto případě jen nějaký šampón v podobném odstínu? Předem mockrát děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tak mě osobně začnou odrosty vidět tak po 6ti týdnech hodně. Ale barvím se sama, doma.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Barva v šamponu by se měla vymýt cca po 28 umytích... Ale mě se teda nikdy nevymyje úplně. Rozhodně je ale ten barevný přechod mírnější než u normální barvy.

Co tak si vzít s sebou na cestu takovou tu barvu v pytlíčku jen na 8 umytí? To pak naplácáš i v zahraničí a domů přijedeš obarvená pořád celá :)

hodnocení

0x

Na tak dlouhou dobu si vezměte barvu sebou. Rozhodně! Po 5 týdnech jsou vidět odrosty a po 6 týdnech je to nehezké. Fakt!:D

laura303*
hodnocení

0x

Záleží na tom jak rychle ti vlasy rostou :) Ale myslím si , že by neměl být problém jak už tu psala Michalka koupit barvu v obchodě , popř. šampón a v zahraničí dobarvit sama :)

jita*
hodnocení

0x

A používat šampon na barvené vlasy pak ta barva vydží trochu déle.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]