Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu začít se sexem bez menzesu

Od: tyyyna odpovědí: 11 změna:
ahoj, potrebuju poradit s jednou veci.muzu spat s klukem kdyz jeste nemam menzes? dik za odpoved

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ale ano,ale neni to moc ukvapený?Nebo de jen vo to spaní?

al bunda*
hodnocení

0x
Pokud už ti bylo patnáct a nedozví se to rodiče...
Vzpamatuj se! Kam spěcháš?

tyyyna
hodnocení

ahoj.. to sem zase ja tyyyna.. problem je v tom ze mi 15 bylo...
al bunda*
Proč "problém"?
A kam sakra až tak pospícháš?
Asi čim dřív tim to bude lepší...
al bunda*

Myslíš? Nějak nemám dojem, že je kam pospíchat.. Ale kdo chce kam - až se ucho utrhne. *frajer*

Nemyslim, hádám podle tohoto a jemu podobných dotazů ;)
al bunda*
Jo jako že není dost"in", když ještě nesexovala? Já už jsem asi fakt moc starej... *hi*

nensy*
hodnocení

0x
tvyyna-Kam pospichaš*ee*jsi ještě mladá co ti uteče*bum*nepospichej chran si mladí.Tak rychle ti to uteče než se naděješ jsi dospělá*plac*.SO.

zuzana*
hodnocení

0x
Možná, že by bylo dobré, kdybys zašla za gynekologem a řekla mu,že ještě nemenstruuješ, ačkoliv ti bylo 15 let. Zu

kačatko*
hodnocení

0x
Nemít menses do 17 ještě jde. Potom už raději na gynekologii (i když čím dřív, tím líp! - hlavu ti neukousnou).
Co se týče sexuální aktivity - můžeš, ale i když jsi ještě nemenstruovala, můžeš otěhotnět, takže s ochranou!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]