Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat , koupila jsem si od Loreal Paris regenerační balzám total repair parfumerie-hracky.cz/...
a oni ještě prodávaj uplně ten samý přípravek od stejné značky všechno tam je napsané složení stejné i výsledek , kromě Pro-keratin který tam chybí ( který je jen u toho balzámu ) a je tam jen ceramid. Tak až na tohleto je to uplně to samé , akorát že ten první se jmenuje balzám a to druhé kúra , myslíte že by bylo dobré si pořídit i tu kúru?
Děkuji.
Dostala jsem tento přípravek pod stromeček a jsem s tím spokojená. Myslím si, že je to jen komerční tah, pojmenovat vlastně totéž jinak. Kdyby se to používalo jinak, tak bych se nedivila. Třeba, kdyby se naaplikované na vlasy zabalilo do ručníku a nechalo působit. Třeba 3x za sebou. Že?! Ale takhle? Je to určitě totéž a pouhá komerce!:DObě věci současně použít nelze, protože by byly vlasy přespříliš mokré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.