Nejste přihlášen/a.
ahojky vsem , chtela jsem se zeptat.. chtela bych krasné ploché brisko a hezke boky? .. mate nekdo nejaky dobry typ jak na to? cviky atd? dekuji.. a nevite cim to muze byt ze jsem porad tak nejak "nafoukla? proste mam pocit, ze jsem porad nejaka plna.. pritom moc nejim.. dekuji za odpovedi..
No cviky. Já si myslím, že jste si odpověděla v poslední větě... přitom moc nejím. Víte, i to málo co sníte, tak jednoduše řečeno, vám hnije ve střevech a jelikož jíte málo, nemá to shnilé co posunout dolů. Podívejte se jak voní stojací voda a tekoucí někde v přírodě. Dieta není o tom přestat jíst. Podívejte se na africké děti, jak mají nafouklá bříška.
Začala bych správnou-zdravou stravou, častěji denně a v malém množství ať střeva neustále pracují a zakoupila bych si DVD se cvičením. Můžu vám říct, že jsem měla půjčené DVD myslím s paní Olgou Šípkovou a tam byla krátká 10ti minutová pasáž na posílení spodní partie. Břicho, stehna, hýždě. To byl takový záběr, že jsem měla co dělat abych to vydržela. A funguje to. Ale v první řadě ta strava.
KALANETIKA- vlastní zkušenost, po půl roce cvičení super výsledky a pokud jste zdravá a můžete cvičit intenzivněji něž já na vozíku tak se výsledky dostaví dřív.
když už tady lidus ,,nakousla"cvičení , tak sem vložím zajímavé články které jsem nedávno objevila , možná by i někoho kdo by si je přečetl mohly nadchnout Když jsem o tom slyšela poprvé přišlo mi to jako úplná blbost , jenže po přečtení a shlédnutí videa na konci článku v prvním odkazu mě to okouzlilo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.