Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Liposukce 3.generace

Od: slunicko83* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, máte prosím někdo zkušenosti s bezbolestnou liposukcí 3.generace? A pokud ano a jsou dobré prosím o doporučení nějakého studia kde zákrok provádějí-nejlépe Brno. Děkuji předem za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haanii
hodnocení

0x

Prý jsou to vyhozené peníze.

lidus*
hodnocení

0x

Brno,ŽIDENICE ul Viniční-soukromá klinika VEDICOMVIP.

slunicko83*

já myslela tu liposukci prováděnou bez operace

lidus*

Tumescentní liposukce je lokální umrtvení a zákrok se dělá ambulantně. O ničem jiném nevím.

doplněno 28.05.10 16:54:

tak ještě zkuste salon LIA Mečová 6. Brno-tam dělají jakousi liposukci ultrazvukovou metodou. Ale přečetla jsem si že tu tzv. 3generace dobr¨á zařízení vůbec nedělají-cena velká a výsledky prabídné. Není lepší cvičit? A neříkejte, že to nefunguje takovou Kalanetikou shodíte stehna, břicho i zadeček do půl roku.

medunka8*

Mám za to že se to jmenuje neinvazivní liposukce?Četla jsem o tom,není to drahý-kolem 2 tisíc,ale nevím jestli to vydrží,nebo je to jen na chvilku-také o tom přemýšlím...

slunicko83*
hodnocení

Taky jsem o tom zatím jen četla ale skoro nikde nejsou žádný komentáře k tomu tak právě nevím jestli to třeba nebudou zbyteně vyhozený peníze-těžko říct.

doplněno 30.05.10 21:48:

a prý to nemá jo-jo efekt a vydrží to, pokud si samozřjmě člověk nedopřává každej den bůček a pod. :) v tom případě asi nepomůže nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]