Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je lepší to říct na rovinu?

Od: aubrysek* odpovědí: 7 změna:

Přeji hezký večer, mám takový problém a potřebovala bych znát názor také někoho jiného než svých kamarádů.

Scházela se občas s jedním kamarádem, rozuměli jsme si, chodili na společný akce a vůbec mi s ním bylo vždycky moc hezky, do tý doby než jsem se s ním nevyspala-myslela jsem si, že se to nikdy nestane. O to horší pro mě byla myšlenka , že bych ho po té noci mohla ztratit nadobro, protože jsem si uvědomila že ho mám asi ráda víc než jen kamaráda. On mi už nějak na začátku říkal že mě má moc rád ale že láska z toho asi nebude- to mě tenkrát hodně bolelo. Co je ale horší, že já s ním nadále kontakt udržuju - dělám že jsem "nad věcí" ale strašně to bolí. On si zřejmě myslí, že jsem s ním na této úrovni v pohodě, ale nejsem. Dříve jsme se kolikrát i nepohodli názorově, myslí si že jsem hysterka a využívám své krásy na sbalení kluků-ano, nemyslím si o sobě že bych byla ošklivá ale že bych si díky tomu obmotávala kluky kolem prstu, to ne. Strašně mě ponižuje, že mě má za mladou koketku, co dá zřejmě každýmu na potkání! Nevím co mám dělat, mám to vše co k němu cítím říct na rovinu a přitom doufat, že se mi nevysměje a nepošle někam- že mě měl za naivku a nebo zapomenout a čekat, než se sám neozve a já třeba budu jiná, než ta za kterou mě celou dobu měl. Protože mi na něm hodně záleží a moc to bolí!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Dívkám, které se s někým vyspí, přestože vědí, "že o lásku asi nepůjde", se neříká koketky.

Podle mne je zbytečné mu cokoliv říkat. Bude si myslet, že se snažíte stavět do lepšího světla, nebo, že ho uháníte ...

doplněno 04.03.13 00:12:

PS: Co Vám říkají kamarádi?

doplněno 04.03.13 14:07:

O důvěře jsem přece nepsala ...

On Vám jasně řekl, že o lásku z jeho strany nejde, načež se s ním vyspíte. Co si o tom asi tak má myslet? ("Asi nepůjde" je podle mne jen zaobalení, myslím si, že o vztah s Vámi nestojí.)

O svém vztahu k němu jste měla mluvit dřív (před sexem), "zpětně" už to podle mne nemá smysl.

doplněno 04.03.13 16:46:

Jestli se s Vámi vyspal a teprve potom Vám řekl, že nejde o lásku, je to myslím víc než jasné ...

aubrysek*
hodnocení

Díky za odpověď, takže si myslíte že mi prostě nevěří. Asi bude nejlepší se s ním na nějakou dobu přestat stýkat a vůbec jakkoliv komunikovat.

Jenže co "platí" na tento typ muže...? Bude si myslet, že se snažíte stavět do lepšího světla- tak to si myslím taky :)

No a co se týče kamarádů tak někteří říkají že by ho pro mě byla škoda a někteří si zase myslí, že mi z nějakého důvodu nevěří a bylo by dobré pomalu zjišťovat proč.

Já jen chci aby viděl, že ho mám opravdu ráda a myslím to s ním vážně, ale to chce zřejmě čas...

aubrysek*
hodnocení

Děkuji za odpověď. Asi jsem to špatně napsala ale my jsme se spolu vyspali a až potom jsme se o tom všem bavili. Ale máte pravdu v tom, že jsem mu svůj vztak k němu měla přiznat předtím než došlo na věc ;)

honzmalatny*
hodnocení

1x

Nedělejte ze sebe co nejste.Já osobně bych mu to řekl narovinu.Co pro mě znamená,co k němu cítím.Jak se věci mají. Co ztratíte? Nic.A že se Vám vysměje? Normální člověk se citům druhého nesměje a když Vás nebude chtít,jemně Vám to řekne.A Vy budete alespoň vědět na čem jste.A můžete být jen dobří kamarádi.

hodnocení

1x

Ničeho se nebojte a na rovinu to na něj vybalte.

Je stejně mizerně nad věcí jako Vy a dobírá si Vás jenom proto, že mu na Vás záleží. ;)

aubrysek*
hodnocení

Díky za odpověď. No dobíral si mě docela dlouho, zase kdybych mu byla úplně lhostejná tak mě nekontaktuje i přesto že má třeba přítelkyni. Myslela jsem si, že tím to skončí to veškeré psaní a sházení se. Jenže kolikrát mi i psal tak vysmívavě že přece na ní nežárlim apod. Stejně jako v její přítomnosti ukazuje, jako kdybych pro něj nikdy nic neznamenala, i když to chápu, přece jí nebude dávat důvod k žárlení :) Prostě mi přijde, že dělá věci tak abych vždy žárlila...

hodnocení

0x

Ahoj, tak podle mě a mejch zkušeností je vždy lepší jít s pravdou ven ať je jakákoli, protože takhle ty se budeš akorát trápit, on může říct něco co by ti mohlo ublížit a on to vůbec nebude tušit. Zkusila bych s ním o tom promluvit...a pokud je to formát tak pozná, že sis vybrala jeho a to i přes to, že jak řikáš, můžeš mít "téměř kohokoli". A pokud tohle nepochopí tak ti za to ani nestojí. Nestojí se kvůli němu trápit... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]