Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Se závojem nebo bez?

Od: gelovka odpovědí: 6 změna:

Ahojky, mám strašný dilema. Mám se vdávat, šaty vybrané, ale váhám, zda mít závoj nebo ne. Obě varianty nejsou s kombinací šatů špatný. Zkuste pomoct. Moc díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

limetka*
hodnocení

1x

Jsem pro závoj - běžně se nenosí, je romantický, zvláštní a určený právě pro takovou zvláštní vyjímečnou situaci, jako je svatba. A sluší snad každé nevěstě. Přeju vám krásný společný život a ať už se rozhodnete se závojem nebo bez, ať vám hlavně manželství vydrží a je v něm hodně *slunce*a málo *plac*

hodnocení

1x

Já si myslím, že závoj. Když je to poprvé :D Už nikdy si ho na sebe nevezmete. K žádné příležitosti, k žádným šatům.*hi* Přeji vám krásnou svatbu a ještě krásnější život pak, až příjdou všední dny. Hodně lásky a hodně přátelství mezi vámi.*slunce*

marenka*
hodnocení

0x

Jestli se vdáváte poprvé, závoj bych si nechala. Je v tom kus romantiky, když ženich odhrne pomalu závoj, skrývající jeho milou.*ua*

gelovka
hodnocení

asi máte pravdu, ale takový ten typický nemyslím, jen takový zezadu do vlasů

A není to nakonec stejně jedno? Kvůli šatů se přeci nevdáváte. Krásná budete jistě tak jako tak :) Takže teď třeba se závojem a příště zase bez ;)

lidus*
hodnocení

0x

Dcera to vyřešila následovně vzala sebou do půjčovny kamarádku s fotoaparátem-oblékla si nejméně dvacatery šaty-se závojem v různých délkách, s kloboučkem, šátkem.nechala udělat fotky a doma jsme pak vybrali. Měla bílé šaty na ramena s vlečkou a závoj s perličkama, původně chtěla šaty šampaň a bez závoje-zvažte aké kde svatbu máte,zámek , venku v kostele a td. Tak ať vám to sluší a hodně štěstíčka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]