Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych se zeptal na jednu věc.Moje přítelkyně má hodně odstáté uši a chtěla by si je nechat přišít.Mohu se prosím zeptat jak to má udělat?Musí navštívit doktora a nebo existuje nějaké středisko,kde se přímo toto provádí?A popřípadě kolik to stojí a jestli to hradí pojišťovna?
Děkuji za jakékoli info.
Přeji krásný víkend
Nemá cenu laicky vysvětlovat co a jak, nechme to na odborníky...napsal jsem do vyhledavače heslo: plastika uší, je tam mnoho odkazů, např. jeden z nich o tom píše hodně - počtěte si: plasticka-chirurgie.info/... a mnoho dalších...
Udělají ji to všude, kde se zabývají plastickou chirurgií. Nemusí být doporučení od obvodního lékaře. pojišťovna toto nehradí. Je třeba sednout k internetu a podívat se, kolik to kde stojí. Občas bývá i na tento zákrok "akce" a dá se pořídit levněji.
Jinak to není nijak složitý chirurgický výkon. Není nijak zvlášť bolestivý, pooperační komplikace jsou téměř nulové.
Do 10 roků bylo jedno ucho zdarma druhé tuším před pár lety 4.500 Kč. Kolegyně dcerka byla na tomto zákroku v téměř dovršení 10 let. Pro děcko tato záležitost až tak bolestivá není, spíš více bolí posměch dětí. Další adeptkou je redaktorka pořadu Na vlastní oči, nyní Občanské judo Bohunka Fraňková ovšen ta zákrok podstoupila v dospělosti a rozhodně se nedá tvdit, že se obešel bez bolesti. Částečnou útěchou pro ni bylo, podstoupení operace na náklady televize. Jinak by tehdy hradila 10 000 Kč. Tyto informace mám od její příbuzné bývalé kolegyně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.