Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat , nevíte co bych měla udělat pro svoje vlasy? .. Mám je jemné , krátké , a pomalu rostou , jsou jednoduše řečeno slabé.
Máte někdo zkušenosti s tabletami Biosil? .. Pomáhají a neškodí jinak?
Také jsem se dočetla že na rychlejší růst vlasů je vhodný mrkvový džus je to pravda? ..Nebo popř. co ještě pomáhá?
Používám na vlasy šampon slunečnicový a kondicionér od Nivei , ještě kopřivovou vodu , ale asi je to málo pro mé vlasy.
Děkuju.
Zastav se v lékárně a dej řeč s magistrou. Vím, že na růst a kvalitu vlasů je fajn selen a zinek. Doporučil mi to i kožař. Já beru Selzink. Vlasy a nehty mi po něm viditelně zkvalitnily a rychleji rostou. Je to vidět.
Tyto prvky jsou ve více přípravcích a od více firem. A magistra v lékárně ti vybere něco, co tě finančně nezrujnuje, ale bude to stejně kvalitní jako ten drahý, kde bys připlácela za reklamu.![]()
Mozna to bude znit divne ale opravdu funguje zastrihovani vlasu KDYZ MESIC DORUSTA! vlasy porostou rychleji a budou silnejsi a zase naopak kdyz se holite nebo depilujete tak zasadne kdyz mesic COUVA!
toto plati i pro pestovani rostlin a podobne.
od znameho vim ze mu taky zinek pomohl a vlasy mu zhoustly a prestali tolik padat!
ale s tim mesicem bych to urcite na vasem miste zacala praktikovat NIC ZA TO NEDATE JENOM VAM TO MUZE POMOCT
u me to funguje naprosto skvele.
Dost zalezi na geneticke vybave - kdo ma malo vlasu a jemnych, asi tezko muze doufat v hustou a pevnou hrivu... Ja mam podobny problem:o) Co muzu doporucit jsou vitaminy na posileni kvality vlasu, napr. Dermax (uzivala jsem po porodu kdy mi vlasy hodne padaly). Plus sikovny sestrih, ktery vlasy nadzvedne aspon opticky. Z moji zkusenosti vim ze zadny zazracny samon na objem moc nefunguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.