Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Domácí výroba bonbonů z léčivek

Od: nemej odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

už jsem to kdysi zkoušel hledat, ale neúspěšně - tušíte někdo, jak se vlastně vyrobí takový bonbon, klasické cucací dražé? Mám domácí šalvěj a rád bych si udělal šalvějové pastilky případně i z jiných léčivek, ale nevím, jestli to v domácích podmínkách je vůbec reálné.

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
sk2.goo.cz/... špatně už první dotaz do google JAK VYROBIT BONBÓNY vedl ke správnému receptu. Asi v půlce stránky je návod na pastilky z máty a podle gůglu je tam i návod na bonbóny z lipového květu.
doplněno 21.01.13 11:19: I když jsem odřádkoval dva řádky tak editor připojil slovo Hledals k adrese. To si musíš ručně z adresy smazat jinak to vyhodí chybu.

hodnocení

0x

Kdysi jsem dělala dětem karamelová lízátka - před vychladnutím se do toho strčila špejle. Sice to snědly, ale nebylo to nic extra.

Nevím, jestli se to dosud prodává, už jsem je dlouho neviděla, ale dříve byly v krámech dobré bylinkové bonbóny - LESNĚNKY. Byla to taková zelená cucací dražé a byly moc fajn při nachlazení. Jaga.

cesmina*
hodnocení

0x

Pro p.Jagu:V lékárně jsem viděla dva druhy Lesněnek..Takže se dělají.Cesmína

barca6666
hodnocení

0x

Ahoj, domácí šalvějové bonbóny jsou opravdu jednoduché na výroby. Zkoušela jsem a je to opravdu výborné ;) Akorát by to chtělo upravit trochu tvar :) . Jelikož mi zde nejde vložit odkaz. Tak jen jednoduše napište si do GOOGLU herbář - televizní pořad ) , potom v sloupečku máte recepty a tam dole je recept na tyto bonbony;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]