Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
už jsem to kdysi zkoušel hledat, ale neúspěšně - tušíte někdo, jak se vlastně vyrobí takový bonbon, klasické cucací dražé? Mám domácí šalvěj a rád bych si udělal šalvějové pastilky případně i z jiných léčivek, ale nevím, jestli to v domácích podmínkách je vůbec reálné.
Díky
Kdysi jsem dělala dětem karamelová lízátka - před vychladnutím se do toho strčila špejle. Sice to snědly, ale nebylo to nic extra.
Nevím, jestli se to dosud prodává, už jsem je dlouho neviděla, ale dříve byly v krámech dobré bylinkové bonbóny - LESNĚNKY. Byla to taková zelená cucací dražé a byly moc fajn při nachlazení. Jaga.
Ahoj, domácí šalvějové bonbóny jsou opravdu jednoduché na výroby. Zkoušela jsem a je to opravdu výborné Akorát by to chtělo upravit trochu tvar
. Jelikož mi zde nejde vložit odkaz. Tak jen jednoduše napište si do GOOGLU herbář - televizní pořad ) , potom v sloupečku máte recepty a tam dole je recept na tyto bonbony
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.