Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký melír?

Od: ilovei* odpovědí: 7 změna:

Ahoj.Pls potřebovala bych poradit ohledně melíru.

Mam modro-zeleno-šedé oči;světlou pleť;tmavě hnědé vlnitější vlasy.Potřebovala bych poradit jaký odstín přesně(bordo;...).Pls poraďte.Kadeřnice mi doporučuje blonďatou ale já bych spíš nějakou červenou.Pls jakou?Díky a ppp.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

3x

no ja mam taky takove oci a co se tyce meliru tak vypada lip ten cerveny k hnedym vlasum.. ja osobne kdyz jsem mela svetly melir v tmavych vlasech tak jsem vypadala jako stara babka...

zalezi taky podle toho jaka kadernice vam radila a v jakem salonu. ne kazda kadernice ma paru o tom co dela.. ja vlasy menim kazde tri mesice a kadernic jsem vystridala takovou spoustu a nestacila jsem se divit jake zenske se tim zivi!

hodnocení

2x

promense.kafe.cz/...

doplněno 03.05.10 11:35:

Představila jsem si vaše vlnité vlasy a myslím si, že ta červená a k tomu skořicov, by v nich byla lepší. Blonďatých by vypadalo, že je ten pramínek je z hodně vlasů a byl by všude a velice nápadný. *zed*Měla jsem hodně vlnité, kudrnaté vlasy a půl hlavy jsem měla blond z jednoho tenkého pramínku. Vypadala jsem jako cygana *haha*

kytka*
hodnocení

0x

Tady je ten problém,že my tě nevidíme a kadeřnice ano. Proto možná navrhla blond. Pokud ji nedůvěřuješ,zkus zajít k jiné kadeřnici.

malvinka*
hodnocení

0x

Moje kadeřnice doporučuje přes léto světlejší odstíny a na zimu tmavší.*slunce*

independent
hodnocení

0x

Já sem si přečetla jen jak vypadáš a hned sem si řekla že blond .. a až pak jsem si přečetla že ta kadeřnice to říká taky, jinak já se na kadeřnici učim 3 roky

pajushka*
hodnocení

0x

Věděla bych lépe,kdybych tě viděla,ale podle toho co píšeš bych ti doporučila červenou třeba vínovou. Na druhou stranu kadeřnice se v tom už vyzná,ale já osobně si myslím,že blond melír se k tmavým vlasům moc nehodí,jak ke komu

zannula
hodnocení

0x

Ahoj,já pracuji jako kadeřnice 5 rokem a za tu dobu to už mám docela v oku.Podle popisu,bych řekla že by byl vhodný melír buď tón v tónu(melír jen o pár výšek světlejší) a nebo do měděna,Červená je taky dobrá,ale málo komu sluší a navíc se hodně vymývá.Tak doufám,že jsem alespoň nějak poradila:o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]