Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krupička na čele

Od: kaja* odpovědí: 5 změna:

Už 2 roky mám na čele plno malých pupínku většina má na konci černou tečku nemůžu se toho zbavit ani kosmetička a kožni mi nepomohla. Poradte mi prosím, co mám dělat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Nedoporučím Vám žádnou zázračnou kosmetiku, jen to,co na pleť pomáhá mě. Namydlit, hrubší žínkou vydrbat. Opláchnout a pak domýt hodně studenou vodou. Takhle jsem zničila tyto pupínky na nose i tvářích., ;)

hanher*
hodnocení

0x

Ahoj,

je to jednoduche. Naparit nad horkou mineralkou, vymackat prsty obalenymi kapesnikem,
hlavne nepohmozdit a dat si cistici pletovou masku.Nebo jit ke kosmeticce, ktera pouziva naparovani a ocelovym ockem pak vymacka ucpane pory.

doplněno 02.05.10 11:58:

A ještě jeden odkaz:

okosmetice.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

Tato krupička může být způsobena lupenkou.Používám krém Imacort.Obsahuje Prednison kortikoid.

JABRAKA

marenka*

Jabrako, mám lupenku, používala jsem kortikoidy a díky nim mám kůži na rukách jako stará babička. Úplně tenoučkou, jako papír *plac*

jabraka*

S tím ti asi bohužel ,nikdo nepomůže.Je mi to moc líto.Můj otec s tím umřel v 91 letech.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]