Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěna naspálenou kůži

Od: davidek* odpovědí: 10 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit nějaký krém nebo sprej na spálení od sluníčka, docela semi líbí tato pěna s panthenolem, která obsahuje v sobě i propolis, máte s tím někdo zkušenosti, mohlo by to pomoci? :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

2x

Já si kupuji každý rok panthenol s aloe vera, také je to pěna ve spreji . Určitě i s propolisem bude vhodná . U moře toho vyplácám spoustu, vždy po slunění se s ní natřu ,jaksi preventivně ,aby kůže šla hned do hněda,nebyla zarudlá.Naštěstí já nečervenám na sluníčku .*slunce**slunce**slunce*miluji slunce*slunce*

papene*

*tuc*Souhlas, taky používáme Panthenol ve spreji.Ani nic jiného nehledáme, protože jsme spokojeni.Děti také.*slunce*

hodnocení

1x

Na spálení od sluníčka je určitě dobrý sprej Panthenol, ale jinak i docela obyčejný bílý jogurt nebo tvaroh nanést na postižené místo, vytáhne horkost a zklidní.

davidek*
hodnocení

děkuji za odpovedi, s aloverou taky vypadá dobře :)

hodnocení

0x

Mám velice dobré zkušenosti s Panthenolem,je vhodný také na popáleniny a opaření při práci v kuchyni.

mil®
hodnocení

0x

Používáme s úspěchem i Panthenol gel na spáleniny i opáleniny.

hodnocení

0x

Také jsem potřebovala takovou pěnu. V lékárně jsem si řekla a magistra naběhla k počítači a nabídla mi jich několik. Vybrala jsem si s panthenolem+aloe vera+ zelený čaj. A ještě říkala něco o různých firmách. ;) A je tady řeč o kuchyňských spáleninách. U nás v rodině celé věky používáme na spáleniny, třeba od trouby, hořčici. Plnotučnou. Máznout na spáleninu a když to začne zasychat, přimáznout. Bezpečně to funguje. Nebolí to tak, hojí se to prokazatelně rychleji než při ošetření čímkoliv jiným, třeba panthenolem, není pak ani puchýř, ani jizva. *palec*

Na spáleniny hořčici? Tak to někdy vyzkouším...díky za nápad.*palec*

jj, fakt to funguje. *palec* Dokonce kolegyně zalívala kafe, které měla v ruce. Vedle! Na ruku! Když jsem ji na to napatlala hořčici, vypadalo to, že mě ostatní zmlátí. Během dne jsem jí na to hořčici přidávala. Druhý den přišla bez puchýřů. *klik*

*placni* posílám bodík a určitě zkusím...*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]