Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám téměř celoročně přesušené ruce. Mažu během dne i na noc, ale bezvýsledně. Máte někdo vyzkoušený nějaký dobrý krém, který není moc mastný a vstřebá se a přitom ruce zhojí? Děkuji za rady.
Používám Dove - krém na ruce pro velmi suchou pokožku a jsem s ním spokojená. lekarna.cz/...
Jinak na hodně suché ruce je doporučovaná Neutrogena lekarna.cz/..., ale tu vyzkoušenou nemám.
sice to bude znit trochu nechutne ale na takove to jednorazove promasteni je vyborne SADLO. ja sama ho uplne nesnasim ale jednou jsem to udelala a fakt to pomohlo .. musela jsem si ale ucpat nos (spatny zazitek z detstvi )
kazdopadne nejdrive bych ruce naparila pak osusila do rucniku a pote natrela ruce sadlem a nechala to tak maximalen 30 minut! klidne si je dejte do igelitu.
uvidite jak se vam krasne promastej a budou hebke! pote si je muzete pretrit nejakym vonavym kremem pokud by byli ruce citit sadlem ...
Mně se celkem osvědčila Indulona s olivovým olejem a pak od Avonu krém s citronem a okurkou. Ale ten problém je prostě věčný, jakmile si ruce umyju i jen vodou bez mýdla, musím je zase hned namazat. Ještě je dobrý Dexeryl - ten dostanete v lékárnách.
Mám tentýž problém téměř po celý svůj dospělý život. stále jsem používala Indulony a nějaké levnější krémy, protože jich vymažu hodně. :D Ale pak jsem si koupila Dove pro-age, červená tuba. A teď jsem u něj zůstala snad 2 roky. Občas si koupím něco levnějšího, ale večer se Dovem namažu stejně.
U dcery jsem se mázla Neutrogenou a ta je, myslím, ještě lepší.
Můžeš zkusit nějaký přípravek z lékárny,ale dobře zabírá třeba i olivový olej,mám to vyzkoušené.Mírně ohřej trochu olivového oleje a tak na deset minut do něj ponoř ruce,můžeš to udělat třeba jako zábal,přetáhni potom přes ruce bavlněné rukavice,které už nenosíš a nech působit přes noc.Opakuj to 1-3x týdně. Jestli se ti ale loupe pokožka a máš s tím velké problémy,jdi k dermatologovi,ten ti poradí odborně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.