Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přesušené ruce - čím mazat?

Od: mv* odpovědí: 22 změna:

Dobrý den, mám téměř celoročně přesušené ruce. Mažu během dne i na noc, ale bezvýsledně. Máte někdo vyzkoušený nějaký dobrý krém, který není moc mastný a vstřebá se a přitom ruce zhojí? Děkuji za rady.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

madla*
hodnocení

1x

Používám Dove - krém na ruce pro velmi suchou pokožku a jsem s ním spokojená. lekarna.cz/...

Jinak na hodně suché ruce je doporučovaná Neutrogena lekarna.cz/..., ale tu vyzkoušenou nemám.

lllki

To mě nepomáhá ...*bzum*

arimas*
hodnocení

1x

sice to bude znit trochu nechutne ale na takove to jednorazove promasteni je vyborne SADLO. ja sama ho uplne nesnasim ale jednou jsem to udelala a fakt to pomohlo .. musela jsem si ale ucpat nos *smich* (spatny zazitek z detstvi )

kazdopadne nejdrive bych ruce naparila pak osusila do rucniku a pote natrela ruce sadlem a nechala to tak maximalen 30 minut! klidne si je dejte do igelitu.

uvidite jak se vam krasne promastej a budou hebke! pote si je muzete pretrit nejakym vonavym kremem pokud by byli ruce citit sadlem ...

hodnocení

1x

Olivovy olej, cista priroda *palec*

arimas*

ano ten take doporucuji... pouzivam olivovy olej na plet misto drahych kremu a zatim si to nemuzu vynachvalit! sranda je ta ze se plet po olivovem oleji vubec nemasti... kdezto z drahych kremu ano, alespon co se me tyce:D

hodnocení

0x

Přečtěte si tento článek, třeba v něm najdete řešení: kosmetika.doktorka.cz/...

limetka*
hodnocení

0x

Mně se celkem osvědčila Indulona s olivovým olejem a pak od Avonu krém s citronem a okurkou. Ale ten problém je prostě věčný, jakmile si ruce umyju i jen vodou bez mýdla, musím je zase hned namazat. Ještě je dobrý Dexeryl - ten dostanete v lékárnách.

kytka*

Používám poslední dobou od Dermacol Gold elixír je to omlazující kaviárový krém na ruce, je velmi výživný a hrozně příjemný. Jinak běžně měsíčková indulona ta je na stole v dávkovači na rychlé použití.

claire*
hodnocení

0x

Zkuste se zeptat Vaší kadeřnice, co používá. Skoro pořád má ruce ve vodě, určitě ví o nějakém 100% účinném krému ;)

poki*

Nemám vlasy ,tak proč kadeřníce?

hodnocení

0x

Mám tentýž problém téměř po celý svůj dospělý život. stále jsem používala Indulony a nějaké levnější krémy, protože jich vymažu hodně. :D Ale pak jsem si koupila Dove pro-age, červená tuba. A teď jsem u něj zůstala snad 2 roky. *palec*Občas si koupím něco levnějšího, ale večer se Dovem namažu stejně. *hi* U dcery jsem se mázla Neutrogenou a ta je, myslím, ještě lepší.

lidus*
hodnocení

0x

Změnit mýdlo, nejlépe za nějaké s olivovým olejem-ne tekuté. Indulona ta je super, na noc namazat ruce a dát tenké rukavice(bavlněné).

fidonet*
hodnocení

0x

Indulona DEZ ( dezinfekční ) nic nezkazí. Jinak dobré je Lipolotio

kiu
hodnocení

0x

mazat co nemazat proč ...:-P

motokatty*
hodnocení

0x

Mám obdobný problém.Doporučuju výrobky s olivovým olejem.

V poslední době se mi velmi osvědčil noční obnovující krém na ruce od Oriflame z řady swedish spa (cca 80-90kč). Již po prvním použití byly ruce mnohem lepší. Hezky voní, rychle se vstřebává

pajushka*
hodnocení

0x

Můžeš zkusit nějaký přípravek z lékárny,ale dobře zabírá třeba i olivový olej,mám to vyzkoušené.Mírně ohřej trochu olivového oleje a tak na deset minut do něj ponoř ruce,můžeš to udělat třeba jako zábal,přetáhni potom přes ruce bavlněné rukavice,které už nenosíš a nech působit přes noc.Opakuj to 1-3x týdně. Jestli se ti ale loupe pokožka a máš s tím velké problémy,jdi k dermatologovi,ten ti poradí odborně

lucinkaf*
hodnocení

0x

mně nejvíce pomáhá modrá indulona a klasická nivea

onyx*
hodnocení

0x

..jednou jsem si v drogerce koupila ve skleněné lahvičce tekutý glycerin za cca 25kč a ruce byly nádherně vláčné,pravda...aplikace není tak komfortní jako u krému, ale pomohlo to...

hodnocení

0x

*jasne* Já osobně používám kosmetickou vazelínu- prodává se v lékárnách. Je opravdu super a pomáhá. ;)

lania*
hodnocení

0x

sada Saténové ruce od mary kay - zaručeně úspěch.

zaynab*
hodnocení

0x

Já používala krém na ruce od Londy přímo určený pro kadeřnice a paráda anebo mám ošéfovanou Neutrogenu, to je luxus!

laura303*
hodnocení

0x

Mě pomáhá ,,Měsíčková mast" -> lze sehnat v lékárně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]