Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Ačkoli zadělám těsto na koblížky přesně podle kuchařky,krásně vykyne.Po usmažení jsou takové ukorané,na povrchu tvrdé... do těch nádherných nadýchaných koblížků z obchodu mají stejně daleko jako bezdomovec k milionáři.Poradíte mi prosím ,co dělám špatně?Díky Květa
A smažíte je z první strany přikryté? Koblihy necháme nakynout,potom je vrchní stranou vkládáme do rozpáleného tuku,přikryjeme a po chvilce opatrně obrátíme a druhou stranu dosmažíme už bez pokličky.Upečené koblihy pocukrujeme.
kveta, nepeču ráda, protože výsledek je u mě vždy nejistý , ale musím. A koblížky -ty patří mezi to, co mě čirou náhodou jde. Ten rumík určitě přidejte a ještě je nechávám kynout z obou stran na válu a do omastku je pak kládám tou první vykynutou stranou. Tak zní pokyn z kuchařky a té já se při pečení držím jak klíště
. Mějte Karina
Mějte se ... dneska jsem nějak mimo
Koblihy jsou na Vás moc, zkuste boží milosti a budou Vás mít ještě radši. Jo a mezi náma, v těstě máte málo másla! A musíte je dělat s láskou!
Já jsem přesvědčená, že je to tím smažením. Sama budete koukat, co to s koblížkami udělalo, až odkryjete poklici.
A hlavně koblížky musí PLAVAT ne se smažit na troše oleje,pak jsou krásně prosmažené, lehoučké a mají po obvodu bílý proužek - prostě takové jak mají být, a nesmí být vysušené. Ale ten rum je tutovka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.