Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na nadýchané koblížky?

Od: kveta* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den.

Ačkoli zadělám těsto na koblížky přesně podle kuchařky,krásně vykyne.Po usmažení jsou takové ukorané,na povrchu tvrdé... do těch nádherných nadýchaných koblížků z obchodu mají stejně daleko jako bezdomovec k milionáři*plac*.Poradíte mi prosím ,co dělám špatně?Díky Květa

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

3x

Přidejte do těsta 1lříci rumu a budou jako dech.

kveta*
hodnocení

Vyzkouším,ale abych pak nebyla pro změnu nadýchaná já*ee*:D

marenka*
hodnocení

2x

A smažíte je z první strany přikryté? Koblihy necháme nakynout,potom je vrchní stranou vkládáme do rozpáleného tuku,přikryjeme a po chvilce opatrně obrátíme a druhou stranu dosmažíme už bez pokličky.Upečené koblihy pocukrujeme.;)

fidonet*

přesně tak, na koblížkách se nedá moc zkazit. A ten rum jak píše Kytka je taky dobrý, dáváme ho do většiny sladkých. Nevím čím to je, ale výsledek je vždy nadýchaný a mňamkavý .. . ..

kveta*
hodnocení

I toto příště zavedu,poklička bude.Díky.*ua*

fidonet*
hodnocení

0x

dejte bezdomovci milion a bude to. Hned budou blíže. Vaše otázka patří mezi ty veselé. Když nenapíšete jaký děláte přesně postup, těžko získáte přesnou odpověd´ . A taky zda ta kuchařka má úroven´.. je taky otázkou. Pokud jsou tvrdé, bud´dlouho smažíte nebo máte nevhodný materiál . .. .

hodnocení

0x

Děvčata, které mě znáte se budete divit.

Když moje manželka udělá ty krásné, nadýchane, chutné, teplé, s teplou náplní...

to je žrádlo...mňam. Jak to dělá to nevím ale umí je skvěle.

(řízek je řízek)

karina*
hodnocení

0x

kveta, nepeču ráda, protože výsledek je u mě vždy nejistý *smich*, ale musím. A koblížky -ty patří mezi to, co mě čirou náhodou jde. Ten rumík určitě přidejte a ještě je nechávám kynout z obou stran na válu a do omastku je pak kládám tou první vykynutou stranou. Tak zní pokyn z kuchařky a té já se při pečení držím jak klíště *smich*. Mějte Karina

doplněno 15.04.10 14:22:

Mějte se ... dneska jsem nějak mimo*smich*

karelkarel
hodnocení

0x

Koblihy jsou na Vás moc, zkuste boží milosti a budou Vás mít ještě radši. Jo a mezi náma, v těstě máte málo másla! A musíte je dělat s láskou!

marenka*

Já jsem přesvědčená, že je to tím smažením. Sama budete koukat, co to s koblížkami udělalo, až odkryjete poklici.;)

kytka*

A hlavně koblížky musí PLAVAT ne se smažit na troše oleje,pak jsou krásně prosmažené, lehoučké a mají po obvodu bílý proužek - prostě takové jak mají být, a nesmí být vysušené. Ale ten rum je tutovka.

marenka*

No vidíte to Kytko, dobrá poznámka, to jsem brala jako samozřejmost *hi**palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]