Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych poradit s otázkou sexu. Je mi 19 let a aktivní v sexu jsem začla být od 16. roku. První partner byl o 10 let starší, měli jsme dvouletý hezký vztah, který nevydržel. Připadalo mi normální, že mám vyšší potřeby než on. Teprve jsem začínala a chtěla jsem poznávat. Dost jsme se kvůli tomu hádali, já chtěla a on ne. Dnes už mám nějaké zkušenosti a pár partnerů jsem vystřídala. Ale ten problém je tu zase. Chodím s klukem přes čtvrt roku, když jsme se poznali, byl panic. Ani on nejeví takový zájem o sex. Na začátku to bylo fajn a skutečně jsme si sedli, spali jsme spolu většinou 2x denně a navíc se mazlili. Ale to se změnilo. Nemyslím, že jsem ho omrzela, on teď úprodělal mononukleózu a navíc se chce stěhovat od rodičů. Má starosti, ale přece jen nám je oběma 19 let, tak proč bychom si sex nemohli dopřát alespoň 1x denně? Začínám si připadat opravdu divná, protože mi sex chybí a tím víc na něj myslím a bývám nepříjemná, když nedostanu na co mám chuť. Mám kamarádku, ta se svým klukem spí o víkendech, jindy se nevidí, ale to se její partner vzmůže na 7 kol za sebou. Chtěla bych to nějak vyřešit, aby to nemusel být rozchod. Mám ho opravdu ráda, máme společné zájmy a podobně myslíme. Jen nevím, jestli se kvůli němu dokážu sexu vzdát. Jsem mladá, tak proč už řeším málem manželské problémy?
Já bych to vzala od konce .Že řešíte manželské problémy? Ty budou to mi věřte jiné ,ne jen o sexu. Teď nemáte v hlavě nic jiného, pokud člověk pracuje a nebo je nemocen/jako píšete- Váš přítel/ věřte ,že není myšlenka jen na sex. Ještě máte dost velké nároky, myslím,že máte asi dost roupy a málo starostí , které se týkají běžného života. Vše ale přijde časem a pak to sama poznáte. Jistě sex je hezká věc ,ale nesmí se na to tlačit. Pokud to není oboustranné ,tak to nejde lámat přes koleno.
7 kol za sebou? Tak to buďto lžou, nebo je jediný na světě. 7x za den to nedá ani Rosenberg Standard to teda rozhodně není. Jestliže spolu spíte několikrát týdně, jste na tom "lépe", než většina manželů, za to Vám ručím
Manželé řeší spíš to, že spolu spí několikrát do měsíce či do roka
Sama jsem taky řešila nadměrnou chuť na sex, ale když se prostě druhému nechce, co s tím naděláte
Takže doporučuju jiné zaměstnání, které Vás unaví, navíc i o samotě si jedinec může sex užít
Standard alespoň 1x denně si podle mne nelze udržet delší dobu, jedině si najít podobně zaměřeného partnera, mezi těmi běžnými asi neuspějete.
Teda musím říct, že jsem měla partnera, který těch 7 čísel dal. Ale u nás to bylo naopak, on byl ten kdo měl zvýšenou potřebu na sex, ani to nemuselo být několikrát denně, ale alespoň jednou to vyžadoval. Já jsem tu potřebu takovou neměla a unavovalo mě to a otravovalo. Pokaždé muselo být po jeho, jinak ho prý dostatečně nemiluju. Vydržela jsem to celkem dlouho, byl to můj první, tak jsem byla takové tele. Musí to být vždz o kompromisu, pak se sex zhnusí a člověk si to pak přetrpí akorát.
Je pravda, že potřebuje práci, která ji unaví, starosti taky chybí.Partnera bych neměnila, to že je schopen, při tom všem co řeší mít sex každý den, tak to je přece "nadstandart"
Jestli se nechceš vzdát sexu, najdi si někoho jiného. Ale takhle můžeš ty kluky střídat pořád, protože dokonalý není nikdo a na každém z nich nějakou tu chybičku najdeš. Ať už hned na počátku vztahu, nebo až po delší době. A pokud si myslíš, že to je ten nej... chlap, řešila bych to samoobsluhou, a hlavně na něj nenaléhat, zhnusilo by se mu to. A jestli má opravdu starosti, tak se mu vůbec nedivím.
Na společně načasovaný orgasmus moc nevěřím, proto pokládám řečnickou otázku: 7 kol jeho nebo jejích?...
7 kol.. pché, a co takových 7 chodů? Luxusní sýreček, pak plátek masíčka, kousek pečeně, ... zákuseček, pivečko.. Tomu říkám orgasmus já
Jj, já nevím proč, ale vzpoměla jsem si, jaké jsme měli starosti na střední škole Vzpomínám si, jak jsme si s holkama počítali, kolik že nám to bude v roce 2000, A já tenkrát řekla " tý jo, to mě bude 30cet, no fůůj, to budu stará"
Ale vážně mě ta myšlenka trápila
skoro třicet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.