Nejste přihlášen/a.
Dobry den,chtela bych se zeptat,jestli mi nekdo nemuze poradit,jaka brogad se nejlip hodi,abych zaroven stihala i VŠ. Děkuji
Já na VŠ chodila na odreagování uklízet - doma mě to nebaví, ale když to byla práce, nevadilo mi to. Studovala jsem obor, kde se muselo permanentně číst číst číst (nemyslím jen skripta, která jsme se museli učit), takže takový práce byla ideální - nemusela jsem přemýšlet a byl hned vidět výsledek. Chodila jsem soukromě, inzerát, to si dodnes pamatuju, jsem našla na annonci. Nebo třeba domů někomu žehlit atd, to bývají poměrně dobré výdělky. Pak jsem taky zároveň vypomáhala v jednom muzeu, ale to jen chvíli - nedalo se to stíhat. Později už jsem se snažila zapojit do práce v oboru - povedlo se a dnes mě živí. Kdybych se měla rozhodovat znovu, udělala bych to stejně - když jsem ptořebovala peníze hned, vzala jsem, co bylo (ten úklid) a co se dalo dělat poměrně často, pak později, když už jsem se nebála, že mě z VŠ vyhodí :D , jsem se ohlížela po stále více oborově orientované práci. Také ale záleží, ve kterém městě studujete, ne všude je nabídka taková, abyste si mohla vybírat
bylo by dobré nějaká práce aspoň přibližně v oboru, pokud sháníš něco pravidelného. určitě se to dá zajistit tak, abys tam chodila třeba jen na pár hodin denně když zrovna nemáš školu.
velké hypermarkety jako TESCO,KAUFLAND apod. berou brigádníky na pokladny - směny jsou většinou tak,že řeknete jak a kdy můžete (pokud to není jenom hodina nebo dvě týdně)... stejně tak jako v občerstvení KFC nebo McDonalds apod.
da se take privydelat prodejem kosmetiky AVON nebo Oriflame (ale to je v radove stovek korun) - pokud mate spousty znamych a kamaradek,kterym by se katalog nabizel. Ma to vyhodu,ze je to prakticky bez prace, navic dostavate kosmetiku i zdarma nebo za mnohem mene,nez bezne zakaznice...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.