Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém s červenáním když jdu z tepla do zimi a naopak také při sportu nebo námaze sem rudá jak rak, když jdu mezi lidi a bavim se s nimi tak taky zdrudnu a jak mě na to někdo upozorní tak zrudnu ještě víc. už jsem vážně zoufalá poradte mi prosím co mám dělat.
Karol. Mě je padesát a mám ten samý problém. Navíc dělám manažerku a přednáším lidem. Najednou z ničeho nic zrudnu. A při sebemenší tělesné námaze jsem rudá jako Apač na válečné stezce. Zkoušela jsem všechno možný a nic... Tak jsem se s tím smířila a hotovo A když mi někdo něco řekne, tak se zasměju a řeknu, že holt jsem stydlivá, neboť jsem ještě nepolíbená a nezkažená tímto světem :D. Prostě to vem jako holý fakt a víc se tím nezabývej. Jsou daleko horší lidské vlastnosti
.
Měj se hezky
jak jiz bylo receno neudelas s tim nic ... nekdo je konstatne bledej a nekdo zase cervenej co ale pomaha je umet si udelat srandu sam ze sebe... kdyz jsi ve spolecnosti a bavis se s lidma a citis ze zcervenas tak bych vtipne poznamenala neco ve smyslu ... hele jak ted zrudnu... a z plna hrdla se tomu vsichni zasmejete a casem na to uplne zapomenes a budes s tim smirena a lide te budou brat takovou jaka jses..
bud rada ze nejsi invalidni nebo cokoliv jineho ... spousta lidi by si to s tebou na miste vymenila za svoje neduhy!
Dobrý den,Karol,ja jsem měla ten samý problem od detství,také mi to vyvádělo z míry,jako tebe,zvlašt´,když mě nekdo upozorníl
nebo si dělal s toho legráčku,trpěla jsem hrozně.Ted´ v mém veku ,když jsem zažila ztrátu blizkých z rodiny a manžela,vím že jsou
v životě hodně jíných cenností,kterých si musím važit,než přemyšlet nad tím,jestli zrudnu občas nebo né.Na hlupaky,které nemají
žadnou intující a takt ,neberu žadný ohled,nebo si udělám z toho legračku,jak ti dobre radí paní přede mnou,že jsem taková jaká jsem,a jestli se to někomu nelibí,tak at´ koukají třeba na hvezdy a t.d.A víš,že mi to pomohlo zbavit se toho blbého rudnutí,a také už mozkové senzory se uklidnoli, a proto dávám přednost svím koníčkům,a tím si dělám velkou radost sama,čož když mi dovoliš,doporučují i tobe.A víš ,že jsou muži,které uplně šilí po červenajícím ženam?!Tak ti přrejí takového dobrého chlapa potkat a vzit si ho za muže a být s nim št´astna,jestli ještě nejsí vdana.Ja jsem měla to ŠTĚSTÍ,tak ti to přejí také z celého srdce!Pa pa a hodně slunička do budoucna.
Karol, nic si z toho nedělej, to je fakt hezoučký Já jsem naopak bledule bílá a poslouchám občas věty jako. "Prosím tě ty jsi jako smrt,není ti špatně?"... "Choď na sluníčko, vypadáš jak vybl..ej piškot" a podobně.Naprosto úchvatně mi v bledé barvě vynikají kruhy pod očima
A má odpověď? Bledá jsem proto, protože mám určitě "modrou" krev.
Na mojí rozlezlou lupénku před pár lety jsem říkala že jsem dalmatínek, vždycky se dá zlé obrátit v dobré Jenom v sobě, to co vyzařuješ, to lidi vidí. Opravdu. Já když se probudím zadkem napřed, tvářím se jak kyselé zelí, tak opravdu vidím, jak se na mě mračí i ostatní. A naopak, když se mračí manžel, ačkoli jsem hodně dospělá :D, tak na něj udělám opičku hodnou pětiletého dítěte. Funguje to dokonale.
Mám kamarádku, která se červená a v létě jí vylezou pihy. Taky se směje a my ji vidíme jako krásnou. Kdyby nadávala, pořád upozorňovala na to jak je ošklivá, tak je to úplně jiné. Je to jak zrcadlo. Lidi vidí to, co jim sama ukážeš.
Někdo se červená pro nic za nic,někdo při studu,nebo když lže.Tělu člověk neporučí,příčina může být i hormonální,při zvýšení krevního tlaku,v menopaze nebo psychická.S tím se asi moc neudělá.Každopádně bych sledovala,kdy červenám a pak se poradila s lékařem.S mojí povahou bych to ale hodila za hlavu,však se to mužům líbí,některé to dokonce vzrušuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.