Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červenání- co mám dělat?

Od: karol* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám problém s červenáním když jdu z tepla do zimi a naopak také při sportu nebo námaze sem rudá jak rak, když jdu mezi lidi a bavim se s nimi tak taky zdrudnu a jak mě na to někdo upozorní tak zrudnu ještě víc. už jsem vážně zoufalá poradte mi prosím co mám dělat.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

2x

Karol. Mě je padesát a mám ten samý problém. Navíc dělám manažerku a přednáším lidem. Najednou z ničeho nic zrudnu. A při sebemenší tělesné námaze jsem rudá jako Apač na válečné stezce. Zkoušela jsem všechno možný a nic... Tak jsem se s tím smířila a hotovo :) A když mi někdo něco řekne, tak se zasměju a řeknu, že holt jsem stydlivá, neboť jsem ještě nepolíbená a nezkažená tímto světem :D. Prostě to vem jako holý fakt a víc se tím nezabývej. Jsou daleko horší lidské vlastnosti *bzum*.

Měj se hezky :)

raadek*
hodnocení

0x
Nevim Karol kolik ti je let, ale jak jsem vycetl, tak to je prehnana reakce cev na vnitrni a vnejsi podnety. Jestli jsi v puberte, tak to psychicke cervenani casem skoro prejde. S cervenanim pri zmene okolni teploty asi nic moc nenadelas a pri sportu se cervenanim telo chladi. Urcite by pomohlo oblicej ponorit do studene vody, ale bohuzel ji vetsinou nemas poruce. Moje rada zni - Nech to plavat a nauc se to brat jako prednost. R.

arimas*
hodnocení

0x

jak jiz bylo receno neudelas s tim nic ... nekdo je konstatne bledej a nekdo zase cervenej :) co ale pomaha je umet si udelat srandu sam ze sebe... kdyz jsi ve spolecnosti a bavis se s lidma a citis ze zcervenas tak bych vtipne poznamenala neco ve smyslu ... hele jak ted zrudnu... a z plna hrdla se tomu vsichni zasmejete a casem na to uplne zapomenes a budes s tim smirena a lide te budou brat takovou jaka jses..

bud rada ze nejsi invalidni nebo cokoliv jineho ... spousta lidi by si to s tebou na miste vymenila za svoje neduhy!

neta*
hodnocení

0x

Dobrý den,Karol,ja jsem měla ten samý problem od detství,také mi to vyvádělo z míry,jako tebe,zvlašt´,když mě nekdo upozorníl

nebo si dělal s toho legráčku,trpěla jsem hrozně.Ted´ v mém veku ,když jsem zažila ztrátu blizkých z rodiny a manžela,vím že jsou

v životě hodně jíných cenností,kterých si musím važit,než přemyšlet nad tím,jestli zrudnu občas nebo né.Na hlupaky,které nemají

žadnou intující a takt ,neberu žadný ohled,nebo si udělám z toho legračku,jak ti dobre radí paní přede mnou,že jsem taková jaká jsem,a jestli se to někomu nelibí,tak at´ koukají třeba na hvezdy a t.d.A víš,že mi to pomohlo zbavit se toho blbého rudnutí,a také už mozkové senzory se uklidnoli, a proto dávám přednost svím koníčkům,a tím si dělám velkou radost sama,čož když mi dovoliš,doporučují i tobe.A víš ,že jsou muži,které uplně šilí po červenajícím ženam?!Tak ti přrejí takového dobrého chlapa potkat a vzit si ho za muže a být s nim št´astna,jestli ještě nejsí vdana.Ja jsem měla to ŠTĚSTÍ,tak ti to přejí také z celého srdce!Pa pa a hodně slunička do budoucna.*slunce*

sebod*

Karol. já mám přítele (50 let)- chlap dva metry, namakanej... a když spolu mluvíme, tak občas zčervená. A já ho zato *srdce*. Strašně moc se mi to na něm líbí *ua*. A naschvál mu to hned řeknu, že je to krásný, protože vím, že se začervená ještě víc ;)

marenka*
hodnocení

0x

Karol, nic si z toho nedělej, to je fakt hezoučký ;) Já jsem naopak bledule bílá a poslouchám občas věty jako. "Prosím tě ty jsi jako smrt,není ti špatně?"... "Choď na sluníčko, vypadáš jak vybl..ej piškot" a podobně.Naprosto úchvatně mi v bledé barvě vynikají kruhy pod očima *ee* A má odpověď? Bledá jsem proto, protože mám určitě "modrou" krev. :-P

Na mojí rozlezlou lupénku před pár lety jsem říkala že jsem dalmatínek, vždycky se dá zlé obrátit v dobré :) Jenom v sobě, to co vyzařuješ, to lidi vidí. Opravdu. Já když se probudím zadkem napřed, tvářím se jak kyselé zelí, tak opravdu vidím, jak se na mě mračí i ostatní. A naopak, když se mračí manžel, ačkoli jsem hodně dospělá :D, tak na něj udělám opičku hodnou pětiletého dítěte. Funguje to dokonale.

Mám kamarádku, která se červená a v létě jí vylezou pihy. Taky se směje a my ji vidíme jako krásnou. Kdyby nadávala, pořád upozorňovala na to jak je ošklivá, tak je to úplně jiné. Je to jak zrcadlo. Lidi vidí to, co jim sama ukážeš. *pusa*

hodnocení

0x

Někdo se červená pro nic za nic,někdo při studu,nebo když lže.Tělu člověk neporučí,příčina může být i hormonální,při zvýšení krevního tlaku,v menopaze nebo psychická.S tím se asi moc neudělá.Každopádně bych sledovala,kdy červenám a pak se poradila s lékařem.S mojí povahou bych to ale hodila za hlavu,však se to mužům líbí,některé to dokonce vzrušuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]