Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze použít odlakovač na gelové nehty?

Od: gelovka odpovědí: 5 změna:

Ahoj, můj dotaz už je vlastně v předmětu, takže : mohu si nalakovat dle své představy gelové nehty a následně použít odlakovač na nehty? Nechci si pokazit vydařenou práci mé nehtařky. D Í K Y ...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Použít jde,ale neúspěšně.Vytvrzený gel je pryskyřice,zpolymerovanáUV světlem.Aceton s etylacetátem,který je v odlakovačí,rozpouští pouze lak z nitrocelulozy.

JABRAKA

moxa*
hodnocení

0x

Předchozí odpověď nějak nechápu *nevi*

Na gelové nehty samozřejmě odlakovač použít můžete, nic se nestane :)

gelovka
hodnocení

taky jsem tu první odpověď nějak nepobrala. Ale za tu tvoji "Vaši" děkuju. Měla jsem strach, aby se ta vrchní vrstva nějak nepoškodila.

jabraka*
hodnocení

0x

Já chlap jsem tomu trochu nerozuměl.Ty gelové nehty jsou ještě přelakovány,takže beru zpět.Ale při delším působení by se mohla i pryskyřice naleptat.

JABRAKA

motokatty*
hodnocení

0x

samozřejmě,že použít lze. Pro jistotu se ale pri koupi odlakovace mrknete na to,jestli je opravdu vhodny jak na prirodni tak i umele nehty - vetsina odlakovacu je...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]