Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akné - jak to udělat, aby přes noc zmizelo

Od: marica odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám na čelu červené bedary existuje něco co bych si na ně napatlala třeba na noc o zmizeli mi nebo se alespon zmenčili něco hojivího? takhle nemůžu jít z baráku..poradte mi prosím.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

luckapucka*
hodnocení

1x

pytel na hlavu *smich* ...zkus tady podívat koukala jsem že tvoje otázka tady není poprvé

marenka*

Lucko, teda Ty jsi špion *palec* A je to dobře, ušetří se čas a námaha pro lidi, kteří opravdu poradit potřebují. Díky *pusa*

luckapucka*
19.04.10 19:20

*placni*

annaa*
hodnocení

0x

čus, skus sos pen pure od garnier.( ten na lokální použití, stojí asi 120 kč) garnier je dobrej na ničení těhle lokálních míst. nanáší se jenom přímo na ten bolák a do druhého dne už je o dost menší. *palec*nic jinýho z tý řady už ale moc dobrý neni.

8976*
hodnocení

0x

nedávno jsem četl že pomáhá vlastní mateřské mléko - kojíte?

hrozinka*
hodnocení

0x

A CO KVASNICOVÁ MASKA.KVASNICE A MLÉKO,NECHAT PŮSOBIT PÁR MINUT A SMÍT.DÁ SE TO POŽÍVAT JEDEN KVÁSEK VÍCE DNÍ,DOKUD NEZAČNE ZELENAT,ONO TO PAK HOUSTNE JAKO KRÉM.V PUBERTĚ MI TO POMÁHALO 100%,ALE NEMĚLA JSEM TO VÁŽNÉ-HROZNÉ.DOPORUČUJI UZAVÍRACÍ NÁDOBU-SMRDÍ,ALE FAKT POMÁHÁ,DĚLALY TO I OSTATNÍ HOLKY.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]