Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych se zeptat co dělat s neposednými vlasy. Jsem hnědovláska a když si je učešu tak po dvou minutách se mi jakoby smotají k sobě a já tomu říkám rousy. Je to přímo hnusný a všichni říkají, že jsem si je nemyla, ale já si je myji každý den, ale stejnak to nepomůže. Mohl by mi někdo prosím poradit co mám s tím dělat aby se mi nedělaly rousy? Díky za odpovědi vaše lili65.
Hnědovlásky nemají rousy. Máš jen špatný šampon. Vyzkoušej něco jiného. Kup si raději šampon pro časté používání, ale jinou značku. Ony už fakt fungují. Třeba Garnier Fruktis, posilující, objem a hustota, bez silikonu, obnovující ceramidy, nezatěžuje vlasy. Tmavě zelená láhev, se zelenožlutým puntíkem uprostřed.
Každá značka má spoustu šamponu. Nekupuj jeden. Vyzkoušej jich více.
Lili, mě se každý ptá, co si dávám na vlasy, že je mám tak pěkný. Nepoužívám žádné kondicionery apod. Do rozprašovače dám malinko PIVA a vlasy postříkám tak, aby se pivko všude dostalo. A máš vidět, když potom jdu ulicí, jak chlapi nasají tu vůni a slintají
. Neboj, je to zvláštní, ale z vlasů to cítit není. Pár mých kamarádek to zkusilo...a už u toho zůstaly.
Já být Vámi, tak rozhodně na nic nečekám a navštívím kadeřnici, která Vám určitě ráda poradí, jak se o vlasy starat. Určitě Vám poradí i s novým účesem a Vy budete mít radost nejen z toho, že Vám už nikdo nebude říkat, že jste si neumyla vlasy, ale budou Vás chválit a okukovat, jak Vám to sluší Všechny rady budete mít pod jednou střechou a za jedny penízky
To jako ze je mas zacuchany? jestli mas na mysli silene zacuchane vlasy tak si proste kup kondicioner/balzam a mas po problemu
doplněno 19.04.10 16:20:slovo rousy jsem jak ziva neslysela
Nauč se o vlasy starat ,přesně jak píší děvčata nademnou .Pokud je máš neposedné dej si udělat pěkný střih o který se ti bude dobře starat. Je tolik přípravků na vlasy-víš i blondýna může mít rousy když o ně špatně pečuje.
Dobrý den,tak nějak mě ta vaše otázka zaujala.
Řekla bych,že to nmám stejně. Ke kadeřnici chodím celkem pravidelně, šampon z drogerie už bych nekoupila,používám Dolivu šamon i kondicioner z lékarny a řekla bych,že je to docela veliký rozdíl. Jelikož mám melír tak mám od kadeřnice i olejíček od garnier na poškozené konečky. Myslím,že mají moje vlásky vcelku dobrou péči,ale stejně ... vlasy umyji ráno a večer už to není poznat. Já myslím,že je to tím,že jsou vlasy hodně jemné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.