Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mají hnědovlásky rousy?

Od: lili65* odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych se zeptat co dělat s neposednými vlasy. Jsem hnědovláska a když si je učešu tak po dvou minutách se mi jakoby smotají k sobě a já tomu říkám rousy. Je to přímo hnusný a všichni říkají, že jsem si je nemyla, ale já si je myji každý den, ale stejnak to nepomůže. Mohl by mi někdo prosím poradit co mám s tím dělat aby se mi nedělaly rousy? Díky za odpovědi vaše lili65.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Hnědovlásky nemají rousy. Máš jen špatný šampon. *hej*Vyzkoušej něco jiného. Kup si raději šampon pro časté používání, ale jinou značku. Ony už fakt fungují. Třeba Garnier Fruktis, posilující, objem a hustota, bez silikonu, obnovující ceramidy, nezatěžuje vlasy. Tmavě zelená láhev, se zelenožlutým puntíkem uprostřed.*palec*Každá značka má spoustu šamponu. Nekupuj jeden. Vyzkoušej jich více.

lili65*
hodnocení

Ten garnier frukctis mi hodně pomohl teď mám rousy taky ale až po osmi hodinách a když si to učešu tak zase po osmi hodinách. Díky za odpověď

sebod*
hodnocení

1x

Lili, mě se každý ptá, co si dávám na vlasy, že je mám tak pěkný. Nepoužívám žádné kondicionery apod. Do rozprašovače dám malinko PIVA *ee* a vlasy postříkám tak, aby se pivko všude dostalo. A máš vidět, když potom jdu ulicí, jak chlapi nasají tu vůni a slintají*ua*. Neboj, je to zvláštní, ale z vlasů to cítit není. Pár mých kamarádek to zkusilo...a už u toho zůstaly.

michala*
hodnocení

1x

Já být Vámi, tak rozhodně na nic nečekám a navštívím kadeřnici, která Vám určitě ráda poradí, jak se o vlasy starat. Určitě Vám poradí i s novým účesem a Vy budete mít radost nejen z toho, že Vám už nikdo nebude říkat, že jste si neumyla vlasy, ale budou Vás chválit a okukovat, jak Vám to sluší :) Všechny rady budete mít pod jednou střechou a za jedny penízky ;)

arimas*
hodnocení

0x

To jako ze je mas zacuchany? jestli mas na mysli silene zacuchane vlasy tak si proste kup kondicioner/balzam a mas po problemu

doplněno 19.04.10 16:20:

slovo rousy jsem jak ziva neslysela *smich*

kytka*

Nauč se o vlasy starat ,přesně jak píší děvčata nademnou .Pokud je máš neposedné dej si udělat pěkný střih o který se ti bude dobře starat. Je tolik přípravků na vlasy-víš i blondýna může mít rousy když o ně špatně pečuje.

host*

To já zase četla "roupy" a úplně mi zatrnulo. ... jsem hnědovláska!*ee*

malalusy*
hodnocení

0x

Dobrý den,tak nějak mě ta vaše otázka zaujala.
Řekla bych,že to nmám stejně. Ke kadeřnici chodím celkem pravidelně, šampon z drogerie už bych nekoupila,používám Dolivu šamon i kondicioner z lékarny a řekla bych,že je to docela veliký rozdíl. Jelikož mám melír tak mám od kadeřnice i olejíček od garnier na poškozené konečky. Myslím,že mají moje vlásky vcelku dobrou péči:),ale stejně ... vlasy umyji ráno a večer už to není poznat. Já myslím,že je to tím,že jsou vlasy hodně jemné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]