Nejste přihlášen/a.
Páni,kluci, chci se vás zeptat na vás naázor. Klidne se muzou pridat i zeny s jejich názorem. Líbí se vám zena spís zena namalovaná, ci nenamalovana?
Pěkných ženských je spousta, ale nalíčit se umí málokterá. Jen o malém procentu žen můžu říct, že jsou nalíčené krásné. Já patřím mezi ženy, které se nelíčí vůbec. Nemám k těmto zkrášlujícím hrátkám absolutně žádný vztah, šminky bych na ksichtíku nesnesla. K tomu, abych se cítila pěkná, mi stačí dobrá nálada a pěkný oblečení. Ale třeba jednou, až mi bude 50, 60 let na to vlítnu. Nic není nemožné
Mě osobně se spíš líbí decentně nalíčená žena než ta nenamalovaná. Umění je nalíčit se tak, aby to vypadalo, že nalíčená ani moc nejsem a přitom se zdůraznily přednosti ženského obličeje - řasy, rty, lícní kosti. Čili ano - líčit se, ale - jak uvádějí rádcové přede mnou - s mírou a vkusem.
maluji se denně řasy,lesk na rty a jakýkoliv make-up jsem vyzkoušela tak jsem vypadala jak vosková figurína jediné co používám je akné-color ten zakryje pupínky a nedostatky pleti nanáší se pouze na postižené místo a stojí jen 120kč v lékárně používám ho jen na podzimní a zimní měsíce jinak nosím sluneční odstín
Zrovna dnes jsem jela busem, a jely holky ze škol - tak 16 - 18, a některé hrůza. Vrstva make-upu, pod bradou bílý krk, stíny tmavě fialové, a ještě ta mluva...no někdy se člověk jen diví, jestli se nedívají do zrcadla? holčiny pěkný, ale to malování z nich udělá masky, ale oni si myslí opak...
já ho také pouzívám ten aknecolor..a práve také jen na¨podzim a zimu
..kdyz nedavno zacalo svitit slunicko,tak jsem ho prestala nosit.. ale hrozny to bylo kdyz treba prselo,nebo proste kdyz se mi na oblicej,kdyz jsem byla namazana tim aknecolorem,rozmazal... staci kapicka a hned se rozmaze...to mi stvalo... a jaky pouzivate?ten tmavsi nebo svetlejsi?
a ja si ho chtela koupit :D ze bych ten svetly taky mohla vyzkouset a nee si porad kupovat jen ten tmavy... ted vim, ze v tom tmavem budu pokracovat i dal :D a svetly radsi kupovat ani nebudu
No asi záleží, co se rozumí pojmem namalovaná. Souhlasím s několika názory výše, že decentně namalovaná a nalíčená ano. To je pěkné. Ovšem zmalovaná už snad asi ne. To už spíš přináleží klaunům...
newcity. Jsem trošku . Můžete mi nějak rozumně vysvětlit, proč máte u každé Vaší odpovědi odkaz na Vaše webové stránky?
já se osobně nemaluji stejně si už na svůj ksich oblyčej nenamaluji a co se týká mého manžela tomu se líbím taková jaká jsem jednou jsem se namalovala mažel řekl, že je to hezké, ale víc se mu líbím bez malování
Zrovna dneska ráno jsem při venčení kocoura viděla dvě zhruba 25-leté dívčiny jít kolem, oblečení stylu emo radši pominu... ale vypadaly jako dva mývalové - černé tlusté linky, bílé obličeje a rudá rtěnka. Já osobně si na svůj monitor plácám řasenku, černou tenkou linku kolem očí, nějaký lesk na rty přirozené barvy a případné nedokonalosti a zarudnutí monitoru řeším pudrem či korektorem. Ale jen pokud jdu třeba do kina nebo do práce...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.