Nejste přihlášen/a.
Zdravím chystám se dělat marcipán. Nevíte kde se dá sehnat potravinářské barvivo popř přírodní, mandlová tresť a kukuřičný sirup? na internetu je toho plno, ale potřebuji v jakých krámech se to dá koupit Díky
Určitě tam, jak uvedly kolegyně. U nás barvivo i trestě mají i v menší samce. Jenom ten kukuřičný sirup jsem neviděla a nebo jsem si možná nevšimla. A kdyby náhodou nešel sehnat, našla jsem úplně jednoduchý recept na marcipán. Nemám ho vyzkoušený, ale růžičky z něj na obrázku jsou perfektní: toprecepty.cz/...
Potravinářské barvivo má každá větší drogerie . Viděla jsem v DM , Teta, A mají ho u nás, kdybyste měla problém ,písněte na vnitřní poštu ,koupím a pošlu, mají výběr.
Ještě mě napadá, že dnes už i na vajíčka na barvení se použivají potravinářská barviva. Takže pokud víte kde ve vašem okolí mají barvy na vajíčka tak tam bude zcela jistě i výběr ostatních barev. Ale neočekávejte velký výběr barek. Tak max osum. Ale s uspěchem se dají namixovat podle sytosti a lze je i kombinovat podle tabulek k získání toho správného odstínu. Pokud jste s nimi ještě nedělala, tak pozor na množství. Raději méně než víc. Většina barev obsahuje látku, která vyvolává pocit slannosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.