Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potravinářské barvivo - kde koupit?

Od: eleanor* odpovědí: 10 změna:

Zdravím chystám se dělat marcipán. Nevíte kde se dá sehnat potravinářské barvivo popř přírodní, mandlová tresť a kukuřičný sirup? na internetu je toho plno, ale potřebuji v jakých krámech se to dá koupit:) Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moxa*
hodnocení

4x

V Praze drogerie ve Zlatnické, tam mají všechno (pokud jde o barvy). Také bych vsadila na Tetu, ta v šíři sortimentu vyniká.

lidka*
hodnocení

4x

Určitě tam, jak uvedly kolegyně. U nás barvivo i trestě mají i v menší samce. Jenom ten kukuřičný sirup jsem neviděla a nebo jsem si možná nevšimla. A kdyby náhodou nešel sehnat, našla jsem úplně jednoduchý recept na marcipán. *tanec*Nemám ho vyzkoušený, ale růžičky z něj na obrázku jsou perfektní: toprecepty.cz/...

kytka*

Potravinářské barvivo má každá větší drogerie . Viděla jsem v DM , Teta, A mají ho u nás, kdybyste měla problém ,písněte na vnitřní poštu ,koupím a pošlu, mají výběr.

papene*

kytko a na kolik pak vyjde s poštovnym?:D

doplněno 12.04.10 11:02:

Máš pravdu, vždyť je to placaté a malé.:DHorší by to bylo se sirupem.

kytka*

Pokud ho někdo nemůže sehnat a nutně potřebuje -šoupnu ho do obálky a známka stojí 12kč.

papene*
hodnocení

3x

V hypermarketech mají velký výběr.*placni*

eleanor*
hodnocení

moc díky za rady,já ten marcipán potřebuju hlavně jako potahovací hmotu na dort.objednat přes net už to nestíhám,tak shánim po měste.:D

fidonet*
hodnocení

0x

Ještě mě napadá, že dnes už i na vajíčka na barvení se použivají potravinářská barviva. Takže pokud víte kde ve vašem okolí mají barvy na vajíčka tak tam bude zcela jistě i výběr ostatních barev. Ale neočekávejte velký výběr barek. Tak max osum. Ale s uspěchem se dají namixovat podle sytosti a lze je i kombinovat podle tabulek k získání toho správného odstínu. Pokud jste s nimi ještě nedělala, tak pozor na množství. Raději méně než víc. Většina barev obsahuje látku, která vyvolává pocit slannosti.

ivisjanis
hodnocení

0x

e-shop www.janka-aroma.cz, mají tam i barvy do potravin. Dokonce už i ty, které nám povoluje EU a neškodí našim dětičkám..

jitulinka*
hodnocení

0x

vždycky jsem ho kupovala v drogerii tak se to doufám nezměnilo,přeji at se marcipán povede

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]